Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet ebből baj? Elvehetik tőlem?

Lehet ebből baj? Elvehetik tőlem?

Figyelt kérdés

A lányom most 3 hónapos, a montesszori módszerrel nevelem. Mindent próbálok betartani ami arra is irányul, hogy a babaszoba nem hagyományos. Nincs kiságy, csak matrac a földön, minden baba biztos, törés biztos tükör az ágy mellett, korosztálynak megfelelő játékok. Van Bébiőr, pelusra csipeszelheto légzés figyelő.

Volt nálunk a védőnő és hangot adott a nemtetszésének. Elvehetik tőlem a Módszer miatt?

2019. aug. 23. 21:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2019. aug. 23. 21:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A putriból a tizedik gyereket nem viszik el, ha jók a körülmények, emiatt nem vehetik el...
2019. aug. 23. 21:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, hogy vehetnék?
2019. aug. 23. 21:17
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2019. aug. 23. 21:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vehetik el, de megkérdezhetem, hogy miért csak egy matrac van a földön? Miben jobb az, mint egy biztonságos kiságy? Nem bántás meg kötekedés, csak érdeklődés, komolyan. 😊
2019. aug. 23. 21:33
 6/18 A kérdező kommentje:

Az az elmélet, hogy a matrac szabadságot ad neki, hozzá fog szokni, hogy ha nagyobb lesz akkor ki be mehet az agyból, akkor fekszik le mikor álmos, önálló lesz.

[link]

2019. aug. 23. 21:38
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem félsz hogy esetleg éjszaka egyedül mászkál majd?
2019. aug. 23. 21:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen miatt nem vehetik el.

Mi vettünk anno kiságyat, de a fiam csak üvöltött benne, úgyhogy nem igen használtuk, helyette mellettem aludt az ágyon és mikor már látszott, hogy mobilabb lesz akkor a földre tettünk egy nagy matracot és azon aludt/aludtunk. Ez a második gyerekünkkel is így zajlott, és a kiságyat időközben eladtuk.

2019. aug. 23. 22:00
 9/18 A kérdező kommentje:
A szobája baba biztos, ott mászkálhat... A szobából nem tud kijönni nélkülem.
2019. aug. 23. 22:02
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Legalább nem esik le az ágyról, nemhogy örülne a védőnő, hogy gondoskodók vagytok. Meghallgatod a tanácsait, bólogatsz és mindent csinálsz úgy csinálsz ahogy szoktál, szeretnél. Én azt szoktam csinálni:) Ne aggódj nem vehetik el!!!!
2019. aug. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!