Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 33 évesen késő babáról gondolk...

33 évesen késő babáról gondolkodni?

Figyelt kérdés
Hogy is mondjam, elég érdekesen alakult az életem. Ott hagytam a sulit 16 évesen és dolgozni mentem. Két év múlva, 18 évesen kimentem külföldre dolgozni, aztán 20 évesen megismerkedtem egy tőlem 4 évvel idősebb férfival. Egész idáig csak "éltünk", a napi kemény munka mellett időnként világot jártunk, koncertekre jártunk, kutyáztunk stb, szóval csak elvoltunk, közben én nyelveket tanultam, szakmát, meg leérettségiztem, amit anno kihagytam. És hát most jutottunk odáig, hogy elgondolkodtunk kisbabán. Én bennem feltört az anyai ösztön és most nagyon vágyom már rá, hogy anya legyek, a párom pedig nemrégiben megkérte a kezem, ő is nagyon komolyra fordította a dolgot. Viszont félek, nem késő-e már. A teherbeesés se feltétlen hamar megy, plusz nem csak egy babát gondoltunk.
2019. aug. 22. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem késő, én 34 évesen szültem. És egyáltalán nem éreztem, hogy túl öreg lennék hozzá. Fél éves a kislányom és még tervezünk kistesót.
2019. aug. 22. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Én megértem az aggályaidat, de tényleg az a lényeg, hogy te mit érzel, ti mit szeretnétek.

Kicsit más a kérdés, de itt láthatod, mekkora a szórás, milyen más az emberek gondolkodásmódja: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2019. aug. 22. 20:58
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Én fiatalon szulni jobb parti vagyok es 40 körülre mar nemet tanacsolnek de meg en is azt mondom h siman vallald be!
2019. aug. 22. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
33 évet betöltve kezdtünk próbálkozni, és elsőre sikerült, most várom a 2. babát, jövő héten érkezik, 2 hónap múlva leszek 37.
2019. aug. 22. 22:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
32 évesen kapott el a vágy és 33 évesen szültem. Csodás terhességem volt és elég gyors szülésem. Mindenkivel minden rendben :) Csak bátorítani tudlak!
2019. aug. 22. 22:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem,és nem vagy öreg sem hozzá.
2019. aug. 23. 07:33
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Csak azon gondolkodtam, hogy mire a gyerek felnő én kb nyugdíjas:D

Bár az igaz, hogy talán jobban tudnánk így felkészülve a gyerek(ek)re koncentrálni, hogy dolgoztunk előtte elég sokat meg kiszórakoztuk magunkat, most vehetnénk komolyan az életet:)

2019. aug. 23. 09:09
 18/19 anonim ***** válasza:
33 évesen a másodikat várom de jobb így mint 23 évesen mondjuk egy olyan kapcsolatba szülni ahol csak az egyik fél akarja.
2019. aug. 23. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, Te már 50 után nem sokkal nyugdíjba mész? De jó Neked!!! :D:D:D miért öregíted magad?
2019. aug. 24. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!