33 évesen késő babáról gondolkodni?
Figyelt kérdés
Hogy is mondjam, elég érdekesen alakult az életem. Ott hagytam a sulit 16 évesen és dolgozni mentem. Két év múlva, 18 évesen kimentem külföldre dolgozni, aztán 20 évesen megismerkedtem egy tőlem 4 évvel idősebb férfival. Egész idáig csak "éltünk", a napi kemény munka mellett időnként világot jártunk, koncertekre jártunk, kutyáztunk stb, szóval csak elvoltunk, közben én nyelveket tanultam, szakmát, meg leérettségiztem, amit anno kihagytam. És hát most jutottunk odáig, hogy elgondolkodtunk kisbabán. Én bennem feltört az anyai ösztön és most nagyon vágyom már rá, hogy anya legyek, a párom pedig nemrégiben megkérte a kezem, ő is nagyon komolyra fordította a dolgot. Viszont félek, nem késő-e már. A teherbeesés se feltétlen hamar megy, plusz nem csak egy babát gondoltunk.2019. aug. 22. 18:43
1/19 anonim válasza:
Ha szerinted 33 éves öreg a babához, akkor inkább ne is vállalj ennyi ésszel
2/19 anonim válasza:
Ez most komoly?
Neked nincsenek ismerőseid akik 40 körül szülnek? Itt se olvastál még ilyet soha? Miért gondolod, hogy késő? Nem is értem.
3/19 anonim válasza:
Még abszolút jó korban vagy.
Gondolom romániai magyar vagy, ezért tűnik 35 felé egy nő idősnek a gyerekhez.
4/19 anonim válasza:
Dehogy késő! :) Mindenki akkor vállaljon gyereket, mikor késznek érzi rá magát, nagyon sokan szülnek még 40 év körül is, semmi baj nincs ezzel, nem mindenki találja meg élete párját 18 évesen, hogy aztán 5 év után 23 évesen már babázzon úgy, hogy a kapcsolata is stabil, a megélhetése is, és ki is élte magát:) hajrá:)
5/19 anonim válasza:
Nagyon sok, 40 körül szülőnek semmi türelme a gyerekhez. Azt gondolja, hogy egy kisméretű felnőtt. Látom.
6/19 anonim válasza:
Nagyon sok 20 év körülinek sincs türelme a gyerekhez, mert még szinte gyerek és inkább mégis bulizna, nem nőtt még fel a feladathoz. Én meg ezt LÁTOM.
7/19 anonim válasza:
33 éves3n tejlesen nyugodtan vállalj babát, pláne, ha mindketten vágytok rá! NEM VAGY HOZZÁ ÖREG!!!!
8/19 anonim válasza:
Manapság már az átlag szerintem ekörül vállal gyereket, alig van kisbabás ismerősöm 30 alatt. :D Szerintem teljesen belefértek, az is lehet, hogy azonnal összejön a baba szerintem a 33 egyáltalán nem az a kor amikor már problémás lehet, ha az, akkor 25 évesen is az lenne.
9/19 anonim válasza:
Nekem késő lenne.
De a nők többségének nem. Különben se foglalkozz mások véleményével.
10/19 anonim válasza:
34 évesen estem teherbe, 35 évesen szültem, igaz, császárral. Sógonőm 34 évesen szült, természetes úton. Nem vagytok semmiről sem lekésve. Az, hogy valaki jó szülő lesz-e, nem életkor függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!