Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így mióta...

Miért viselkedik így mióta megtudta hogy babánk lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal 4 éve vagyunk együtt, mindig is szerettünk volna gyereket. Ő volt az aki a legelején megkérdezte hogy szeretnék-e babát majd mert ő igen.

Tavaly áprilisban kezdtünk próbálkozni, idén áprilisban lett pozítiv a tesztem. Amíg nem tudtuk meg hogy baba lesz addig lelkes volt, együtt tervezgettünk. Mióta tudja teljesen megváltozott. Állandóan szid amiért nem tip top a házunk. Igyekszem mindent rendben tartani de nagyon nehezen viselem a várandósságot. Állandóan hányingerem van, nagyon kevés dolgot tudok megenni és sokszor azok sem maradnak bennem. Migrénes vagyok, gyakran fáj a fejem és ez még rosszabbá teszi a helyzetet főleg hogy a gyógyszer amit szedhetek egyáltalán nem segít. Ő meg egyáltalán nem megértő, folyton bánt. Ma odáig jutottunk hogy azért mert nem volt kész addigra az ebéd mire ő szerette volna vemhes pics.nak hívott. Aztán mikor kérdőre vontam mondta hogy jaj csak viccelt.

Ha beszélni próbálok vele arról hogy miért ilyen kitér a kérdés elől és azt mondja csak beképzelem.

Nem nyaggatom folyton a babával. Ő meg magától meg se említi.

Fogalmam sincs mitől lett ilyen vagy hogy változhat-e ez még. Egyre többször gondolok arra hogy el kell költöznöm mert ezt egyre nehezebben bírom.

Persze tudom hogy ez a kérdés és az erre érkező válaszok nem fogják megoldani a problémám, csak hátha tud valaki valami okosabbat tanácsolni amivel változhatna a helyzetünk.

Előre is köszönöm.

2019. aug. 19. 16:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
*Ja és a beetetős szöveg az is jó gondolat volt, meg amiket előttem írtak itten. Tehát lehet az is,hogy csak 'szédített' téged.
2019. aug. 19. 17:47
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Gratula a parvalasztashoz. Nyugi majd ha uvolt a gyerek akkor kapjatok az ívet
2019. aug. 19. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
Gratulálok, szép valasztas volt. Újabb boldog gyermekkor elé néz valaki egy csodálatos apukával
2019. aug. 19. 19:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Számomra olyan hihetetlenek azok a sztorik, amiben a férfi 1, azaz egy évig lelkes, gyereket akar, majd hirtelen kutyaként beszél a feleségével, aki már terhes.

Biztos annyira akarta azt a gyereket mint te?

2019. aug. 19. 19:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindig ő hozta fel a baba témát, sokszor ő kezdett el beszélni arról hogy milyen jó lesz ha itt lesz a picink. Az elején nekem voltak fenntartásaim hogy biztos jókor kezdtünk-e el próbálkozni, de ő mindig meg nyugtatott hogy a körülmények jók, mi is szeretjük egymást. Még aznap délelőtt is mondta hogy milyen jó lesz ha neki lesz igaza és tényleg babánk lesz. Azóta meg mintha el vágták volna a kedvét
2019. aug. 19. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerű, sajnos már nem tart vonzónak így terhesen :( van ilyen barom. Ő már másfelé kacsingat, lehet van is valakije.
2019. aug. 19. 21:20
 17/19 anonim ***** válasza:
97%

Én mondjuk már eleve ezeket a kapcsolatokat nem értem, ahol asszony dolgozik, hazamegy, takarít főz, embör meg követeli a kaját. De időre ám. ???? Az én ferjem soha be nem szolt hogy kupi van vagy nincs kaja vagy bármi. Mi ketten két felnőttként élünk egy házban. Ha valakinek nem tetszik valami, Pl koszos a kád, megfogja azt kitakarítja. Persze megvan nálunk is hogy ő nem szeret fürdőt takarítani, uh azt én szoktam, cserébe övé a mosogatógép, amit én utalok. De ha nem pakolja be a mosogatógépet két napig, azért megcsinálom én, ha épp ráérek. Vagy pl ő sosem hajtogatja össze a ruhákat csak kimossa meg beteszi a szárítóba. De ilyen hogy kaja miatt hisztizne?! Iszonyú gyorsan megmutatnám neki, merre találja a hutot. De hogy ez igy munkamegosztás... ami nálatok van az meg cselédség.

Gondolom nem tetszik neki hogy nem minden figyelmed oferfiassagara irányul és urambocsá magadra is mersz időt szánni az ő kontójára. Ez egy büdös paraszt. És a kapcsolatotok eddig sem volt valószínű egyenrangú csak mivel neked eddig volt energiád dolgozni is meg ot is kiszolgálni, nem okozott konfliktust.

2019. aug. 19. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:
95%
Lehet ennyi volt a célja az egész beetetéssel. Jó nagy császár most.
2019. aug. 20. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor innentől már fordítva is van? Hogy a pasi akarja megfogni a gyerekkel az anyukát? Durva. És most, hogy már megvan a gyerek, megvan az utód, te meg már nem is érdekled. De van rá nagy esély egyébként, hogy a gyerek se fogja érdekelni. Lehet amúgy, hogy az kellett neki, hogy valaki vigye tovább a vérét, te meg elég szép vagy hozzá -gondóta, - hogy majd te legyél a gyermekei anyja, mert akkor valszeg biztos a közös gyerekeitek is nagyon szépek lesztek. De az egyáltalán nemjó, ha ilyen "tenyészállatnak" vagy nézve. Egyébként még ők is több tiszteletet érdemelnek, mint ahogy ő bánt veled, kérdező. :S :S Szal még egy állatnak se szólogatunk be így, nemhogy a párodnak. Mer azé pl egy hangsúlyból egy állatka is pl le tudja venni, hogy "ez most nem kedves volt, ez most nem valami dicséret volt nekem." Senkivel nem beszélünk így. Nem szabad ilyet. Meg egyébként szal tényleg, ha annyira zavarja, akkor takarítson ő ki, azt kész. Te most egy áldott állapotban vagy; ne mindent a várandós feleségétől várjon, aki nem épp arra vár most, hogy dolgozhasson, hanem egy kisbaba, egy ajándék érkezésére aki épp közeledik, meg egyébként már most a hasadban is mindent hall, és lejön neki, ha valakinek rossz a hangulata.
2019. aug. 20. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!