Mit tennétek a helyemben? Bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Tavaly mikor megszületett a lányom,beiratkoztunk a DM bababónusz programba.Akkor meg is kaptuk az első kuponfüzetet.Utána semmit sem.Aztán most pont az 1 éves szülinapja előtt kaptuk meg az 12-18 hónaposoknak való kuponfüzetet.Itt meg sokat olvastam,hogy(és a DM honlapján is),hogy van egy kuponfüzet amit küldenek a gyermek 6 hónapos korában,a 7-12 hónapos.2 hete írtam egy emailt a DM-nek,hogy mi ezt nem kaptuk meg.Csak kíváncsi voltam,hogy ők nem küldték vagy csak a "kedves" szomszédaink lopták ki a postaládánkból.2 nap múlva vissza is írtak és elnézést kértek a hibáért,4 héten belül postázzák.Erre ma jött egy boríték és abban is a 12-18 hónapos babáknak szóló kuponfüzet volt.Nem mondom,hogy nem örülök neki,mert ebben vannak a tejitalos kuponok,azokat meg imádja a lányom.De nem tudom eldönteni,hogy ők küldték-e rosszul vagy direkt van így,mivel elmúlt 1 éves és ezt jobbnak látták.Ne vigyem vissza egy boltjukba és szóljak hogy mi a helyzet???vagy csak tartsam meg??2010. júl. 12. 21:49
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem örülj neki, és tartsd meg!
2/6 anonim 

válasza:

Hm, nekem meg pont a 12-18 hónapost nem küldték.... Most tőled tudtam meg, hogy ilyen is van.
Szerintem azzal nem veszítesz semmit, ha rákérdezel egy üzletben, általában a DM-es személyzet elég segítőkész. Arra ne számíts, hogy ott kapásból lesz nekik egy felesleges kuponfüzet, de elintézik neked, (vagy megmondják mit csinálj). Egy próbát megér!
3/6 anonim 

válasza:

Én megkérdezném a DM-es eladókat.Biztos adnak tanácsot.
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem tök jó, hogy a 12-18-ig kaptál. Figyelembe veszik, hogy mennyi idős a babád. Én nem reklamálnék tovább a helyedben.
5/6 anonim 

válasza:

Én sem látom, min kellene még reklamálnod...
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem a babád korát vették alapul. A kisebbeknek szóló füzet egy részét nem tudnád már használni. A DM velem mindig nagyon korrekt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!