Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan a gyereked személyisége...

Olyan a gyereked személyisége amilyenre vágytál, és elképzelted terhességed alatt?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Voltak ködös elképzeléseim de amilyen valójában lett teljesen más. Egyinkünkre sem hasonlít mentalitásban és megmondom őszintén, hogy amilyen gyerekké vált az egy olyan más perspektívát adott amit nem is tudtam eleinte kezelni. A világ legbarátságosabb és nyitottabb embere a gyerekem. Sajnos a legtöbb gyerek nem ilyen és képtelenek kezelni a nyitottságát. De viszont a negativ vagy bambulo reakció smit kivált gyerekekből ( szerencsére van kivétel) nem riasztja el. A felnőttek sokkal jobban kezelik és fogadják a közeledését. Mindenkit levesz a lábáról. Evvel szemben én enyhén antiszociálisnak mondanám magam..szóval amit ő képvisel számomra hihetetlen. Viszont nem érzem kinosan magam vele így :)
2019. aug. 10. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Hasonlo erzeseim vannak mint a #9esnek, az a lanyom szerencseje h kinezetre olyan mint anyam kicsiben meg kicsit ram is hajaz, igy a kotodes reszemrol jobban megy, mert egyebkent olyan nehez termeszete van h ezt elviselni csak igy lehet, a genetika tudja a dolgat:) 6eves a gyerek de kuzdunk vele rendesen, biztos sokra viszi majd mint az usa elso noi elnoke vagy valami nagy ceg karakan vezerigazgatonoje, de nap mint nap elviselni ot turelemmel... ferfi legyen a talpan aki ot majd elveszi felesegul es el tudja viselni:)))
2019. aug. 11. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:

A fiam 20 éves. Nagyon jóképű, jóérzésű, segítőkész elképesztő humorral, viszont lobbanékony. Látom magam benne, de az apját is, nem kívánhatnék különb gyereket.

A lányom 13 éves. Ő kemény dió. Azt hittem kisangyal lesz, nem így lett. Fiúsan rosszalkodó volt. Most már csajosodik. Nagyon nyers, bántóan őszinte, ami a szívén az a száján. Mindenbe beleszól, mint egy kotnyeles anyós. Vele nagyon nehéz. Hasonló a természetünk, viszont én tudom mikor kivel mit lehet, ő nem. Nagyon szélsőséges természet. Ha szeret azt nagyon, ha utál azt is nagyon.

A kicsi fiam 2 éves. Azt hittem olyasmi típus lesz mint a nagyfiam. Hát nem. Olyan mint a tűz. Pörög ezerrel, hisztis, akaratos, az ölelés egy pillanat és már ott sincs, nem bújós.

Persze ő még sokat fog alakulni. Remélem a lányom is finomodik majd kicsit.

Teljesen mások mint amilyennek képzeltem őket. Talán az első fiam nem.

2019. aug. 11. 07:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első és a harmadik teljesen én vagyok: öntörvényüek, mindenről megvan a véleményük, nehezen engednek. Viszont ők sokkal gondoskodóbbak és eagaszkodóbbak is, imádják a tesóikat, egymást, minket. Hatalmas igazságérzetük van. A második és a negyedik egy az egyben a férjem: ők simulékonyak, megalkuvóak,l. Rajongásig szeretik egymást és minket ők is, de kevésbé gondoskodóak, inkább élvezik azt, amit kapnak a többiektől. Mi is remekül működünk 14 év után is, ők is szuperül kiegészítik egymást, még a 2 temperamentumosabb ke. 😊
2019. aug. 11. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem olyan, de nem is baj.

Azt hittem nyugodt, tartózkodó gyerek lesz, befeléforduló, bizonytalan, csendes, keveset beszélő különc, mint én voltam, és remekül kijövünk majd, ránézésre jólnevelt gyerek lesz, és amíg mások hisztiznek és ordítanak, mi majd csendesen beszélgetve csináljuk a dolgaink..

Hát egy cserfes, élettel teli, szaladgálós, tapadós, borzasztóan közvetlen és nyitott gyerekem lett, aki igényli az ölelést, puszit, játékokat.

Furcsa volt hozzászokni, de már nagyon jó párost alkotunk.

2019. aug. 11. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!