Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi van, ha a jó dolgok nem...

Mi van, ha a jó dolgok nem feledtetnek el minden mást?

Figyelt kérdés

Mindig ezt olvasom anyukáktól, akik legalább kicsit bevallják, hogy nem mindig minden kerek és tökéletes otthon, hogy "de egy mosolya, meg egy puszija vagy ölelése elegendő utána elfelejt az ember minden rosszat".

És ha nem? Ha nekem tényleg annyira tele a tököm az egésszel, hogy nem feledteti el velem a jó se?

2019. aug. 7. 14:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2 évesem van, igazi belevaló darab. Rendesen próbára tesz minden téren. Vannak napok mikor nagyon-nagyon elegem van, olyankor rend szerint össze is veszünk minden csip-csup sz@rságon. Aztán rájövök, hogy én vagyok a felnőtt, akkor csak nekem kéne úgy viselkedni. Sokszor megbánt, mikor haragszik rám vmiért vagy nem akar velem lenni, mert az apja hazaért munkából és csak őt akarja, de ez csak pár perc. Úgyis kettőt pislogok és ott van a sarkamban. Néha úgy érzem én vagyok a csicskája, és tényleg, hisz bármi gondja van hozzám szalad, mert én vagyok a legbiztosabb pont az életében. Akkor is, ha kiesik a kisautó kereke meg akkor is mikor elesik és lehorzsolja a térdét vagy meg ijeszti egy hirtelen zaj.

Szóval, ha mérges is vagyok rá, mert épp hiszti közben lerúgta a vesémet vagy kiborított egy tál rágcsál csak hogy beletaposhassa a szőnyegbe és rámkiálthasson, hogy morzsa, anya porszívózik! tény, hogy mikor jön bűnbánón és hozzám bújik, nem tudok haragudni rá tovább.

Mellékesen ez a férjemmel is így van. Ha megbánt vagy összeveszünk és bocsánatot kér akkor elengedem a dolgot és kész (olyat nyilván még nem tett ami megbocsáthatatlan).

2019. aug. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!