Mit szedjek erre?

Figyelt kérdés

4 hós múlt a fiam. Eddig 5-6szor kelt éjjel, semmi bajom nem volt. Most egyre kevesebbszer kel, most már elértük az 1 kelést. Én mégis egyre fáradtabb vagyok. Folyamatosan zombinak érzem magam, úgy érzem lemerültem. Emellett a hajam csomókban hullik.

90%ban anyatejes baba.

Erre valami vitamint, vagy egyéb praktikát nem tud valaki?

2019. aug. 7. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vitaminokat

Ásványi sókat..

Pl vasat, magnéziumot

De a hajhullás normális ilyenkor....

2019. aug. 7. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez a helyzet. Van hogy már nem is ébred mégis úgy érzem magam mint egy zombi. Pedig Ő tápszeres.

Hajhullásra nekem a Farmasi fokhagyma sampona vált be, na ez nem jelenti azt hogy neked is segítene. De erről is 50-50% a vélemény. Szerintem egy próbát megér :)

2019. aug. 7. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz multivitaminnal, hátha segít.
2019. aug. 7. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézess egy labort, hátha vashiányod van. Hajhullás az lehet szülés után, nekem is volt.
2019. aug. 7. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Szia. A citromfű, a levendula, a csalán a kamilla is oldja a stresszt tea formájában. 6 hetente kell 1 hét szünet. Tényleg használnak. Emelett egyél sok zöldséget, gyümölcsöt. Én naponta minimum 5 adagot eszek meg plusz reggelente valamilyen turmix. Plusz vitamin maximum c vitamin legyen immunerősítő hatású. De nézess vérképet, ha minden ok, nem kell gyógyszerekkel tömni magad. Én a nyugtatókat nem ajánlom. Relaxáció, esetleg torna és a teák.
2019. aug. 8. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Vashiány enyhén befigyel, a verképből ez derül ki.

Kedves utolsó, nem tudom honnan vetted, hogy bármi gyógyszert akarnék, vagy nyugtatót :D mint írtam, VITAMIN.

De most szedek vasat, csak megoldódik a probléma.

2019. aug. 9. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!