27 hetesen merjek elmenni egy 14 órás kocsiútra? Ha igen szedjek valamit rá?
Én nem vállalnám be! Terhesen mindenféle vérhigító tilos (hacsak orvos kifejezetten nem ajánlja), az ASPIRIN is TILOS!!!!!! Még fejfájásra is! A trombózistól nem kell félni, ha rendszeresen megálltok mozogni.
Én 27 hetesen voltam Horvátországban. Odafelé lent voltunk 8 óra alatt, nem volt semmi gond. Visszafelé az utunk 16 órásra sikeredett, akkora volt a dugó. 2 óránként vagy gyakrabban megálltunk pihenni, mozogni, de kb. 10 óra utazás után már a könnyeim potyogtak, annyira xarul voltam, fájt és feszült a pocakom, már nem volt kényelmes sehogy az autó ülése sem elöl, sem hátul. A végére azt hittem megszülök, olyan fájdalmaim voltak. Hazaérkezés után még 1 hétig rettenetesen feszült a hasam, alig bírtam lábra állni, nem győztem szedni a magnéziumot. Ja és nem voltam egy tunya terhes, rengeteget bicajoztam, mozogtam egészen a 38. hét elejéig (38+4-re szültem a Lányomat), mégis nagyon nagyon megviselt a hosszú utazás.
Én nem ajánlanám az ilyen hosszú utat!
Nem szedek semmit, csak vas-folsav kombinációt. Magnéziumot sokan mondják, de eddig nem írt fel nekem az orvos. De ha megyek, akkor lehet veszek.
Ha van köztetek orvos, megköszönném, ha az is véleményezné az utazásom!
Köszönöm az eddigieket is, várok még véleményeket!
Kedves Niko, az aspirin, és az aspirin protect nem ugyanaz!!
Kérdező, szerintem készüljetek fel folyadékkal, élelemmel, tervezzétek meg merre-hol fogtok tudni majd megállni egy kicsit pihenni. Ha nem trabanttal (zötykölődés-rázkódás) mentek szerintem gond nélkül menjetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!