Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 órás buszos utazást bevállal...

3 órás buszos utazást bevállalnál/bevállaltál nem egészen 3 éves kisgyermekeddel?

Figyelt kérdés
Aki már vitte, esetleg valami "túlélési" tipp?

2013. ápr. 15. 10:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek habitusától függ.Én nem indulnék el a lányommal,nem bírja a buszozást,és nem biztos,hogy annyi időt kibírna pisilés nélkül.
2013. ápr. 15. 10:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Fiam most töltötte a 3-at, vele simán elmennék, imád buszozni, ráadásul nyugodtan is ül, mindig magyaráz, hogy miket lát. Főleg vidékre menni busszal hatalmas élmény lenne neki szerintem.

Lányom más tészta, bár ő májusban lesz 2 éves. Már a buszmegállóban is nehezen vár, a 10-15 perces buszozást nehezen viseli, főleg ha nem lát ki az ablakon, vele nem vállalnám be semmiképp.

Te tudod, hogy milyen természetű a gyereked, mennyire türelmes. Esetleg valami kedvenc könyvvel le lehet egy darabig kötni a figyelmét, lányomnak volt, hogy odaadtam a telefonom, van rajta egy cicás játék ami lekötötte, persze nem ez a legjobb mód, de inkább a telefont nyomkodja mint folyamatosan hisztizzen a buszon.

2013. ápr. 15. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Kisbabákkal utaznak repülőn fél napokat is emberek minden probléma nélkül. AMikor elgutoljára utazta az USA-ba egy 10 hónapos baba volt mellettünk. Egy hangja nem volt. evett, ludt játszott. Néha mentek vele egy kört a sorok között és ennyi de ha néha kicsit sir még az is belefér. Viszont mögöttünk ült egy srác aki olyan hangosan hallgatta az Mp3-at hogy rá kellett szólni hogy halgitsa le, egy másik bácsi meg oylan hangosan horkolt hogy azért nem tudott senki aludni. A babával volt a legkevesebb gond.

Szerintem a 3 óra semmi, de te tudod a gyereked hogyan birja az ülést, mennyire mozgékony stb... Vigyetek neki mesét táblagépen vagy hordozható dvd-n már ha szereti a meséket és akkor tuti nem lesz gond.

2013. ápr. 15. 10:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Van a buszon mosdó, több "pihenési megálló", és még pelusos, nem hiszem hogy májusra pikk-pakk eldobja.:)

Elég jól le lehet kötni mesékkel.

2013. ápr. 15. 10:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a lányommal nem. Inkább vonat, ahol néha tudunk kicsit sétálni.
2013. ápr. 15. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Barátnőm nem tud vezetni, busszal megy mindig vidékre haza, ami 3 óra!

3 óra alatt minimum 1x megáll a busz pisilni, de simán rá adja a pelenkát, nehogy baleset legyen.

Az első órát jól bírja, majd jön a jordozható kis DVD, amin mesét néz.

Az én lányom sugárban rókázik 20 perc után...

2013. ápr. 15. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Az én lányommal simán és megyünk is kb 1 éves kora ota ennyit kirándulgatunk nagyon szeret utazni buszozni..jol elvan...most 3 éves és még mindig szereti nézelődik az ablakon keresi az állatokat és olvasunk...el van..))

Szoval szerintem simán de ez az első utja lenne??

2013. ápr. 15. 10:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen hosszabb buszos utazás ez lenne az első.

A városban ült már buszon, szereti nagyon, de amúgy kocsival járunk.

2013. ápr. 15. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:

en jovoheten utazom Magyarorszagra repulovel. 3 eves a nagy, 4 honapos a kicsi. 8 oras ut.

tuleles: ragcsalnivalo, vmi uj konyv, levonok + turelem

2013. ápr. 15. 11:20
 10/11 anonim ***** válasza:
A kisfiammal nem indultam volna el, a lányommal simán bevállalnám a 3 órás buszozást.
2013. ápr. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!