3 órás buszos utazást bevállalnál/bevállaltál nem egészen 3 éves kisgyermekeddel?
Fiam most töltötte a 3-at, vele simán elmennék, imád buszozni, ráadásul nyugodtan is ül, mindig magyaráz, hogy miket lát. Főleg vidékre menni busszal hatalmas élmény lenne neki szerintem.
Lányom más tészta, bár ő májusban lesz 2 éves. Már a buszmegállóban is nehezen vár, a 10-15 perces buszozást nehezen viseli, főleg ha nem lát ki az ablakon, vele nem vállalnám be semmiképp.
Te tudod, hogy milyen természetű a gyereked, mennyire türelmes. Esetleg valami kedvenc könyvvel le lehet egy darabig kötni a figyelmét, lányomnak volt, hogy odaadtam a telefonom, van rajta egy cicás játék ami lekötötte, persze nem ez a legjobb mód, de inkább a telefont nyomkodja mint folyamatosan hisztizzen a buszon.
Kisbabákkal utaznak repülőn fél napokat is emberek minden probléma nélkül. AMikor elgutoljára utazta az USA-ba egy 10 hónapos baba volt mellettünk. Egy hangja nem volt. evett, ludt játszott. Néha mentek vele egy kört a sorok között és ennyi de ha néha kicsit sir még az is belefér. Viszont mögöttünk ült egy srác aki olyan hangosan hallgatta az Mp3-at hogy rá kellett szólni hogy halgitsa le, egy másik bácsi meg oylan hangosan horkolt hogy azért nem tudott senki aludni. A babával volt a legkevesebb gond.
Szerintem a 3 óra semmi, de te tudod a gyereked hogyan birja az ülést, mennyire mozgékony stb... Vigyetek neki mesét táblagépen vagy hordozható dvd-n már ha szereti a meséket és akkor tuti nem lesz gond.
Van a buszon mosdó, több "pihenési megálló", és még pelusos, nem hiszem hogy májusra pikk-pakk eldobja.:)
Elég jól le lehet kötni mesékkel.
Barátnőm nem tud vezetni, busszal megy mindig vidékre haza, ami 3 óra!
3 óra alatt minimum 1x megáll a busz pisilni, de simán rá adja a pelenkát, nehogy baleset legyen.
Az első órát jól bírja, majd jön a jordozható kis DVD, amin mesét néz.
Az én lányom sugárban rókázik 20 perc után...
Az én lányommal simán és megyünk is kb 1 éves kora ota ennyit kirándulgatunk nagyon szeret utazni buszozni..jol elvan...most 3 éves és még mindig szereti nézelődik az ablakon keresi az állatokat és olvasunk...el van..))
Szoval szerintem simán de ez az első utja lenne??
Igen, ilyen hosszabb buszos utazás ez lenne az első.
A városban ült már buszon, szereti nagyon, de amúgy kocsival járunk.
en jovoheten utazom Magyarorszagra repulovel. 3 eves a nagy, 4 honapos a kicsi. 8 oras ut.
tuleles: ragcsalnivalo, vmi uj konyv, levonok + turelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!