Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy anya tényleg nem olyan nő...

Egy anya tényleg nem olyan nő már a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy anya már tényleg csak egy "elhasznált" torzult nő a családtalan férfiak szemében??? 4 éves lányom van ezeket egy pasi ismerősöm vágta hozzám... hogy ezért nem kell anyuka a férfiaknak..

Én ettől falra tudnék mászni..... mért ne lehetne egy anya olyan nő mint aki nem szült???

#anya #nemnő
2019. aug. 3. 03:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet általánosítani. Amelyik nő szülés után is ad magára, azt továbbra is nőnek tekintik a férfiak. Illetve az is zavarhatja őket, hogy más gyerekét kéne felnevelniük. Ne legyünk álszentek, sok nőt is zavar, ha a férfinak van gyereke.
2019. aug. 3. 04:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ugyanmár..!azért mert egy bunkó ismerősöd ezt mondta neked, azert nem kell elhinned.

Vannak olyan nők akik elhanyagoltak, stb. de ha egy nő csinos ad magára akkor ugyanugy felfigyelnek rá a férfiak.

Vannak ismerőseim akik 1 vagy többgyerekkel is találtak párt maguknak.

2019. aug. 3. 05:48
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

A pasik tapaltak ki (sztem) a MILF betuszot is.

A te ismerosodnek vmi agybaja van az szent...

2019. aug. 3. 05:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja es persze sok olyan nő van, akik még nem szült fiatal is, mégis igénytelen.

Szóval semmi köze ennek ahhoz hogy valaki anya vagy nem.

Legkōzelebb mondd neki, hogy: az ilyen bunkók mint te sem fognak sokaig kelleni egy normális nőnek..

2019. aug. 3. 06:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha van párod/férjed, akkor ne érdekeljen, ki másnak kellenél, vagy sem.

Ha nincs, akkor örülj, hogy a bunkó ezt mondta, legalább tudod, nem fog rád hajtani!

2019. aug. 3. 06:44
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Valakinek igen, mint pl. az ismerősödnek. A férjem azért nem kezdett volna olyan nővel, akinek van gyereke, mert nem akarta más gyerekét eltartani meg pótapuka lenni ennek minden esetleges és lelki nehézségével együtt. De több gyerekes ismerősöm van új párral, és egy rakat szingli, akik meg hiába gyermektelenek nem találnak párt.
2019. aug. 3. 07:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ezt tapasztalom. Sok elvált barátnőm van, gyerekkel/gyerekekkel és sokkal jobb pasikkal vannak most mind külsőleg, mind belsőleg.

Nem tudom az ismerősöd miért gondolja ezt, talán az anyukájával való kapcsolata, gyerekkori dolgok lehetnek mögötte.

Az hogyna másik pasi gyerekét nevelni milyen azt nem tudom, de ha jobban belegondolok, azért én is kétszer meggondoltam volna még a huszas éveimben, hogy összeköltözöm-e egy férfival, akinek mondjuk van két gyereke és vele él

2019. aug. 3. 08:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha végig nézek az ismerőseimen több elvált gyerekes anyuka talált párt, mint a szingli ismerőseim (most a 30-40 közötti korosztalyra gondolok). Pedig a szingli ismerőseim sem csúnyák, és nem is buták. Van köztük több diplomás, van köztük vezérigazgató.

Szóval igen mindig is volt és lesznek is szélsőségben gondolkozók. Lépj túl rajta, máskor te is tehetsz felé valami bántó megjegyzést ami raillik, hátha elgondolkozik.

2019. aug. 3. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem másként nő. De sok férfi meg vonzódik az anyukákhoz, vagányak, érettek, jó szervezők, már nem csinálnak gondot piszlicsáré dolgokból.
2019. aug. 3. 09:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Nyilván a gyerek részét itt nem vitatom az mindenkinek szíve joga : ) egyébként abból indult ki ez az egész beszólása hogy a férjem mellet vissza utasítottam erre ezt kaptam... egyébként én 23 vagyok..... minden nap minimálisan sminkelek és nem melegitobe járó tipus...
2019. aug. 3. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!