Az utóbbi időkben a testvérem lett az "isten" anya szemében?
3 éve elköltözött otthonról a nővérem. azóta éjjel nappal azt hallgatom, hogy mennyire büszke rá, saját lábán áll, önálló, hasonlók. sokszor nekem mondogatta is, hogy erre-arra nem vagyok képes, gyerek vagyok, egyedül nem maradnék életben ilyesmik.. azért baromira rosszul esik.. és el is felejti, hogy a nővérem úgy költözött el, hogy a párja igencsak tehetős - ő is, és a családja is. a srác családjától gyakorlatilag ingyen kaptak lakást, bútorokat, mindent. nyaranta nyaralás, ilyesmik. a nővérem éppen ezért csak dolgozgat, havi 90-100 ezret keres, de mivel a srác oldaláról van bőven, nem szűkölködnek. ellenben itt vagyok én, napi 8-10 órát dolgozok, minden nap 4-kor kelek, általában este 7 körül érek haza, örülök neki, hogy megkapom a 120 ezret, örülök, hogy a tanult szakmámban találtam munkát, és nem keresek úgy, hogy elköltözhessek. a párom szintúgy, vendéglátós, szerencsétlen a lelkét is kidolgozza, a pénze neki is 120 körül van, tehát egyszerűen nem telik nekünk lakásra Pesten. (ott dolgozunk mindketten, de horror árakon vannak szobakonyha lyukak.. ) autónk sincs. hiszen, mivel otthon élünk mindketten, a fizetéseinkből haza adjuk a rezsire, egyéb dolgokra valót. nekem pl. minden hónapban marad 70 ezer ftom. abból esélytelen fenntartani egy autót vagy lakást. mégis én vagyok a szr, és elfelejtik, hogy a nővérem sem lenne önállóbb, ha nem talált volna egy pénzes pasit maga mellé. és már nagyon rosszul esik, hogy ezt kell hallgatnom állandóan, hogy ő mekkora király, bezzeg én... nem egy vita volt már abból, és mikor ki mertem ejteni azt, hogy "persze, ha nekem is gazdag pasim lenne, már nem élnék otthon", akkor ment a felháborodás, hogy hogy merészelek ilyet mondani.......... komolyan elegem van már.. mit lehet tenni? semmit... nincs pénzem arra, hogy elmenjek. kénytelen vagyok tűrni. de elegem van már...
23/N
Hát ha nincs pénzetek önálló életre, akkor csak tűrni tudsz.
De ha tényleg ilyen kevés pénzért dolgozol a szakmádban, akkor érdemes lenne váltani, még ha nem is abban dolgozol.
Álláshirdetésekben olvastam, hogy operátirok elég jó lovét visznek haza. Sőt anyám, és öcsém is operátorként dolgozik, túlorával 150.000 ft kapnak napi 8 órában. Igaz droid munka, de a szükség nagy úr...
Keress ra: narcisztikus anya, golden child, scapegoat(bünbak, ez lennel te. Tesod meg az aranygyerek aki "tokeletes" anyad szemeben)
Türni tudsz, gyüjts az elköltözésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!