A természet néha furcsa dolgokat produkál. A barátnőm egyik petefészkét fiatalon (20 évesen) dermoid ciszta miatt távolítottál el. A szövettan abban is haj és köröm maradványokat igazolt, és azt mondták rá, hogy valószínűleg az iker testvére lehetett.
2010. júl. 11. 23:00
5/10 anonim válasza:
Szerencsétlenek:(
2010. júl. 11. 23:02
6/10 anonim válasza:
Igaznak igaz, de nagyon ritka...
2010. júl. 11. 23:33
7/10 anonim válasza:
szerintem meg kamu. Gondolkodjatok már kicsit! Az a másik baba is egy éves lenne, és még nem született meg???
Ha terhes is az a gyerek, akkor tuti, hogy valami kísérlet alanya.
2010. júl. 12. 07:54
8/10 anonim válasza:
Elegge hatborzongato de en elhiszem.
2010. júl. 12. 08:24
9/10 anonim válasza:
Én kételkedem. van olyan épeszű orvos, aki ezt engedi, nem végeztek már el rajta valami beavatkozást? Gondoljatok bele, mennyire roncsolja a szerveit, akár bele is halhat, belső vérzése lehet, stb. Ikrek! Még egy felnőtt nőnek is megterhelés, nem pedig egy kb. 70-80 cm magas gyereknek. Én ezt nem tudom elhinni, a XXI. században.
Arról már olvastam, hogy 1920-ban egy 3 éves kislány kisbabát szült, de ott is bajok lettek utána, annyira roncsolódott a terhesség alatt a szervezete.
2010. júl. 12. 08:27
10/10 anonim válasza:
07:54-es valaszadoval ertek egyett azert mert a 2 petesejt kb ugyan abban az idoben termekenyult meg. A kislany most 1 eves tehat az iker teso is egy eves. Ebben az esetben a kislany amikor megszuletett mar oriasi hassal kellett volna, hogy szulessen, hiszen egy 9 honapos magzat novekedett benne (esetleg ha koraszulott volt akkor mondjuk 7-8 honapos magzat volt benne a szuletese idejen). Tehat az ikerteso 9 honap (magzat)+12 honap ???? Haaaat nem is tudom. En is inkabb arra tippelnek, hogy valami kiserleltet vegeztek rajta. Szegenykem. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!