Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Csaladi potlekot elveszik?

Csaladi potlekot elveszik?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Remelem jol ertelmeztem a dolgokat,mert erre vonatkozo irast sehol sem talaltam.

2016 OKT tolti a lanyom a 3 evet, de csak 2017 szept fog oviba jarni(akkor kotelezo neki).

Akkor logikus ugye h csak akkor vennek el a csp-t ha nem vinnem oviba(2017 szept)amikor mar kotelezo oviba mennie?!

Jol gondolom,nem vehetik el 3 eves koraban ha nem kotelezo neki??!!

koszi

2015. okt. 22. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. válaszoló,a 9. vagyok:az én 3 éves lánykám se tud önállóan popsit törölni(bár pisilés után már próbálkozik),de ez nem is elvárható egy három éves kicsitől...a középső gyerkőcöm 7 éves,Ő kb.fél éve tudja ezt.Sok sok ismerőssel beszélve tudom,hogy általánosságban 6 éves korukban tudják megoldani.A ruháját sem tudja-pláne hátul-betűrni,de ez sem elvárás.Ezért vannak a dadusok,vagy nem?!Legalább is nálunk maximálisan segítik a gyerekeket,akinél szükséges nagycsoportos korban is.
2015. okt. 25. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén nem nagyon figyelnek oda rájuk, nem egyszer mikor mentem a lányomért ott ordított a wc-ről kifelé hogy segítsenek neki popsit törölni mert kakilt!

És mikor én odamentem mondja az óvónő jaj Alizka te kijöttél észre sem vettem!

2015. okt. 26. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:
A 11. vagyok:Jézusom!Azért az nem semmi,hogy azt se tudják hol van a kislány!Ebben az esetben megértem,ha minél később szeretnéd csak beíratni.
2015. okt. 26. 15:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves 10!

3 évesen még nem törlik a popsijukat! Mivel még nem éri el! Nem tűrik be a nadrágba a polot! Majd 4 éves kora után. Pl a fiam 5 éves, szerencsére októberi, igy középsős, és hajlandóságot sem mutat a törlés iránt :D a betűrés.... hagyjuk!

2015. okt. 29. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!