Tényleg elveszik a családi pótlékot?
Ma azt mondta a sógorom, hogy a drága felsőbbrendűek megszavazták, hogy nem jár mindenkinek családi pótlék. Hogyan szelektálnak? Tud valaki segíteni a kérdésben?
Köszi!
Szia!
Még nem dőlt el semmi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Az elején megtalálod a választ.
Szia,
Nem dőlt még el, csak egy javaslat, miszerint azok a családok, ahol a majd meghatározott jövedelem meglesz nem lesznek jogosultak a CSPre.
Hogy lesznek e arra vonatkozó kitétek, hogy 4gyerek esetén mi a szitu, vagy ha egyedül vagy....
De ne nagyon számolj vele, ha magas a fizud, 200e felett keresel bőven+ a párod is:S....
Mindenképpen rosszul járunk:S
Köszi!
Mennyi hülyeséget összehordanak az emberek néha!
Utolsó válaszoló, teljesen igazad van!
Az ország csak halad a csőd felé! Mi majdnem ugyanúgy élünk, mint ti, megértem az érzéseidet. Én is pelusra költöm a cs.p.-ot. Hónap végén mi szinte már éhezünk,hogy a kicsinek meg tudjam venni a szükséges dolgokat és főzni tudjak, legalább neki. Így is sokminden hiányzik... Ez sajna már csak egyre rosszabb lesz, úgy látom. Az ország elhagyásáról pont tegnap beszélgettünk a férjemmel, bánjuk, hogy nem tettük meg, most meg már nincs rá lehetőségünk!
Én arra lennék kiváncsi mi az a magas jövedelem?
Mert hiába van magas jövedelmem, ha a gyed maximalizálva van és mondjuk egyedül nevelem a gyerekem......!!Akkor éljek/jünk meg 80valahány ezer forintból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!