Szerintetek mennyibol lehetne megelni atlagossan egy 3fos csaladban? 4eves gyerekkel.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 20:20
21/24 anonim válasza:
Azért lettem lepontozva mert mi 270 000 ft ból élünk??Szégyelje magát aki lepontozott,Mindenünk megvan és a gyerekeknek is.
22/24 anonim válasza:
Kérdező, a 17-es vagyok: Magyarország ez :)
Szerintem körülbelül ez a nyugodt, kiegyensúlyozott szint egy gyerekkel.
23/24 anonim válasza:
A lepontozó és az is szégyeLLje magát, aki nem tud helyesen írni!
24/24 anonim válasza:
Szerintem átlagosan minimum 300.000 ft kell egy 3 fős családnak......De engem is lepontozhattok nyugodtan, mert júliusban születik a fiúnk, és 180.000 ft-ból fogunk gazdálkodni úgy, hogy havi 30.000 ft-ot ebből még félre is fogunk tenni. Szánalmas, de ez Magyarország!!! És ez számít az átlagnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!