Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Szerintetek mennyibol lehetne...

Szerintetek mennyibol lehetne megelni atlagossan egy 3fos csaladban? 4eves gyerekkel.

Figyelt kérdés

2014. ápr. 3. 20:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező az, hogy hónapról hónapra élte, az nem átlagos körülmény azért.

Az az átlagos aki még félre is tud tenni, nem csak megélni tud.

2014. ápr. 3. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:
Akkor ha ti meg tudtok élni a bevételeitekből, akkor miért kérdezed?
2014. ápr. 3. 20:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom kérdező akkor adjatok tanácsot inkább ennyiből hogy tudtok még félre is tenni. Persze függ attól mennyire segítenek anyagilag vagy étellel a nagyszülők és van-e saját lakás, de zek nélkül én minimum 300 ezret mondok.
2014. ápr. 3. 20:37
 14/24 A kérdező kommentje:

11-es, tudunk felre tenni, meg irtam, hogy marad a ho vegere is.

12-es, mert kivancsi vagyok mas velemenyere is.

13-as, sajat lakas van, a rezsi alacsony, a szulok messze laknak, nem tudnak segiteni, van egy kis kertunk, ott sokmindent megtermelunk.

2014. ápr. 3. 20:43
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk is ennyi volt kb a bevételünk egy gyerkőccel és pont úgy éltünk mi is mint ti és 30-at mi is mindig félre tudtunk tenni. :) szóval jól csináljárok :)
2014. ápr. 3. 21:33
 16/24 anonim ***** válasza:
Mi 290 ezerből élünk 3 gyerekkel és mi is megélünk. Havi 15.000 megtakaríásos számlára megy. Havi benzin pénzünk 40.000 ft, hitelünk nincs.
2014. ápr. 4. 08:28
 17/24 anonim ***** válasza:

Az átlag szerintem ennyi lehet.

Szerintem 450 körül lehet egy 3 fős családban az a szint, ami mindenre elég.

Megtakarítás a váratlan kiadásokra, nyaralásra, a gyerek taníttatására, 2 fő nyugdíjára...

2014. ápr. 4. 12:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha 3 fő 400 ezer, akkor 4 fős család kb. 600 ezer, 5 fős pedig kb. 800 ezer?:) Mos Magyarországról beszélünk?
2014. ápr. 4. 14:29
 19/24 A kérdező kommentje:

17-es.

Az tok jo lenne, mert akkor kb.170ezret felre tudnank tenni egy honapban, az tobb mint 2millio egy evben, akkor 5evente vehetnenk egy hasznalt lakast kp-ra, ja a kamatokat nem is szamolva. De szerintem ez nem magyarorszag.

2014. ápr. 4. 20:39
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi kb. 600 ezer Ft-ból élünk havonta (valamikor több, valamikor kevesebb), a mi családunk is 3 fős, 3 éves kislánnyal és egy kiskutyával :). 90 nm-es lakásban élünk, de nagyobba szeretnénk költözni a kistesó születése előtt. Hitelt nem szeretnénk felvenni, így várunk még picit. Hitelünk nincs, 2 autó, a lakásunkat nászajándékba kaptuk. Én úgy gondolom, hogy picivel az átlagosnál jobban élünk, főleg, hogy vannak egyéb bevételeink. Havi 4-5 étterem, 2 hónapba 1-2 mozi, nyáron 1 hét nyaralás, télen 4 nap síelés, tavasszal és ősszel egy hosszú hétvége wellness.

Az a baj, hogy mindenkinek, aki dolgozik ilyen szinten kéne élnie, sajnos ez Magyarországon nem fog soha összejönni. Minden dolgozó embernek ez járna.

2014. ápr. 6. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!