Szerintetek mennyibol lehetne megelni atlagossan egy 3fos csaladban? 4eves gyerekkel.
Kérdező az, hogy hónapról hónapra élte, az nem átlagos körülmény azért.
Az az átlagos aki még félre is tud tenni, nem csak megélni tud.
11-es, tudunk felre tenni, meg irtam, hogy marad a ho vegere is.
12-es, mert kivancsi vagyok mas velemenyere is.
13-as, sajat lakas van, a rezsi alacsony, a szulok messze laknak, nem tudnak segiteni, van egy kis kertunk, ott sokmindent megtermelunk.
Az átlag szerintem ennyi lehet.
Szerintem 450 körül lehet egy 3 fős családban az a szint, ami mindenre elég.
Megtakarítás a váratlan kiadásokra, nyaralásra, a gyerek taníttatására, 2 fő nyugdíjára...
17-es.
Az tok jo lenne, mert akkor kb.170ezret felre tudnank tenni egy honapban, az tobb mint 2millio egy evben, akkor 5evente vehetnenk egy hasznalt lakast kp-ra, ja a kamatokat nem is szamolva. De szerintem ez nem magyarorszag.
Mi kb. 600 ezer Ft-ból élünk havonta (valamikor több, valamikor kevesebb), a mi családunk is 3 fős, 3 éves kislánnyal és egy kiskutyával :). 90 nm-es lakásban élünk, de nagyobba szeretnénk költözni a kistesó születése előtt. Hitelt nem szeretnénk felvenni, így várunk még picit. Hitelünk nincs, 2 autó, a lakásunkat nászajándékba kaptuk. Én úgy gondolom, hogy picivel az átlagosnál jobban élünk, főleg, hogy vannak egyéb bevételeink. Havi 4-5 étterem, 2 hónapba 1-2 mozi, nyáron 1 hét nyaralás, télen 4 nap síelés, tavasszal és ősszel egy hosszú hétvége wellness.
Az a baj, hogy mindenkinek, aki dolgozik ilyen szinten kéne élnie, sajnos ez Magyarországon nem fog soha összejönni. Minden dolgozó embernek ez járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!