Megoldás lenne, ha a kormány emelné a családi pótlékot?
Semmi értelme az alanyi jogon pénzosztásnak. A teljes csp rendszert megszűntetném és a családi adókedvezményt alakítanám át százalékos rendszerré. Tudom, tudom, igazságtalan lenne, mert azokat támogatná jobban, akik nem szorulnak rá. De ha már a fairséget keresem, akkor szerintem úgy lenne fair, hogy aki többet beletesz, az vehet is ki többet.
Az elhelyezkedési problémával egyetértek. Mondom ezt úgy, hogy szerencsére mindketten jó munkakörben és beosztásban dolgozunk, rugalmas helyen, de a megőszültem mire találtunk egy bölcsit, ahol van szabad hely és ez is MAGÁN! Valaki annyira keveset keres, hogyha magánbölcsibe kell adnia a gyerekét, konkrétan nem éri meg visszamennie dolgozni. Ez már alapból hatalmas hiba. Aki akar dolgozni és lenne is hol, az tudjon! A gyed maximalizálás lényegét értem, de nem teremtik meg a feltételeit annak, hogy a nők visszatudjanak térni gördülékenyen a munka világába.
19
Bocs igazad van
Anyunal ràkérdeztem, hogy mit is mondott, és ertettem félre.
2-gyerekre kapott annyit, mint most az 1 gyerekesek
De mindegy
Tényleg nem sok
De ha másra menne, szerintem sokat érne…
Én szívesebben venném, ha rendesen tudnék dolgozni.
Szóval nem emelnék rajta 4 gyerek ide vagy oda (3 volt a terv, ikrek lettek utoljára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!