Elnézest de azt hiszem eltertünl a tárgytól de nagyon!!
De csak azért írom le mert már idegesít a sok gyöker aki kombinál!!
Egyedül nevelem és igen nem 1 hanem 3 gyerekem van egy 11 eves egy 7 és egy 5 éves !!
Es azért irtam hogy párom mert még bennem maradt a páro szó alit ugyanis én szerettem ugyanis ő ment el !!
Tehát igen várom mert más anyagi segítsegem nincs!!
Remélem kielégítő volt a válaszom a sok büdös gyökérnek és most már jól alszotok csak hogy tiportok más lelkében!!
A normalis válaszolóknak nagyon köszönöm
2019. aug. 1. 12:24
42/51 anonim válasza:
Én sem értem miért kellett ilyen csúnyán válaszolni sokaknak. 3 gyerekre 48 ezer a csp. Az azért igenis számít egy egyedülálló anyának, ez tök érthető. Augusztus végén remélhetőleg küldik mint általában máskor is. Így augusztusban kétszer van utalás, aztán szeptemberben egyszer sem.
2019. aug. 1. 12:51
43/51 anonim válasza:
nekem 62 a két gyerekre,de akkor is inkább ebből vásárolok mint h várjam az aug. végit
2019. aug. 1. 13:02
44/51 anonim válasza:
Anyagi segítség még pl. a fizetésed...
2019. aug. 1. 19:24
45/51 anonim válasza:
Jézusom, de szánalmas vagy! Lesed a családit, mint egy csöves az aprót. Minek szül az ilyen? Menjél a tv-be koldulni, ha már a munka büdös neked.
2019. aug. 6. 14:36
46/51 anonim válasza:
A gyerektartás is "anyagi segítség".
2019. aug. 6. 14:41
47/51 anonim válasza:
Meg a fizetés is "anyagi segítség". Az eszem megáll rajtad. Miért kéne bármi más "anyagi segítséget" kapj? Mit gondolsz te? Más tartsa el a gyerekeiket? Vállalj rendes munkát.
2019. aug. 6. 14:47
48/51 anonim válasza:
Hogy lehettek ilyen bunkók? Egyedül maradt szegény 3 gyerekkel! Igenis segítség lehet neki az a havi 48 ezer családi pótlék is.
Ha mondjuk keresne havi nettó 200 körül(magyar átlagfizetés), még akkor is jelentős tétel a havi büdzsében plusz 25%.
2019. aug. 6. 14:56
49/51 anonim válasza:
Hihetetlen milyen emberek vannak itt, hogy mernek ilyeneket írni másoknak? Szegény nő egy árva szóval nem írta, hogy nem dolgozna, de egyből munkakerülő...
Ennyire nem számít nektek a csaladi az szuper, akkor gondolom le is mondtátok, meg ne sértsen benneteket az állam, hogy nem tudjátok eltartani a gyerekeiteket!
Jaaaaa, hogy azt nem?! :) akkor mégiscsak számít?
2019. aug. 6. 19:42
50/51 anonim válasza:
Voltam én is mély ponton és nagy kakiban merülve nyakig, úgyhogy kérdező, kérlek ne haragudj meg rám az alábbi kérdésért. Ha ennyire számít a pénz, akkor miből fogtok élni szeptemberben élni? Szeptember első hetében még egy csomó mindent kérnek a suliban, plusz a gyerekeknek őszi ruha kell, mert kinőtték a tavaszit. Kis gatyában meg még sem küldheted suliba, ha esik az eső. Na meg még enni is kellene nektek. Elhiszem, hogy el vagy keseredve. :( Én is voltam így, hogy forintra ki volt számolva minden és vártam a családit, mint a Messiást. Pedig nekem csak egy gyermekem van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!