Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Lehet már tudni mikor hozza a...

Lehet már tudni mikor hozza a postás a szeptemberi Cs. P-t?

Figyelt kérdés

Vagy még nem lehet tudni!!

Bunkóskodó válaszolók kíméljenek!!

2019. júl. 24. 15:21
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
76%

30!

3 gyerekes. Vagy nem. Előbb azt írja, a párja veszi igénybe a családi adókedvezményt, aztán meg higy egyedülálló. Így simán benne van az is, higy az a 3 gyerek valójában csak 1

2019. júl. 30. 09:40
 32/51 anonim ***** válasza:
73%

Aki azt írta semmire nem elég a 12ezer annak írom: 10 ezer iskolakezdési támogatást kapok,abbol megveszek mindent a tásskán és tolltartón kívül.Nem tescos füzeteket veszek,de nem is mesefigurásakat,70 Ft darabja(plázában írószer,szoal nem tescoban) ebben a ceruzáktól a rajzdobozig amugy benne van minden,és akkor megyek amikor 15-20% kedvezményt hirdetnek.

Kérdezőnek: a szeptemberi majd okt. elején jön.amit te vársz az a juliusi és pénteken lesz a számlán.sztem vásárolj be ebből,és ne az aug . végit várd,hisz akkor szeptemberben nem fog érkezni semmi,akkor is hiányozna majd.

2019. júl. 30. 15:42
 33/51 anonim ***** válasza:
0%

Akkor te szerencsés vagy, én tavaly is 180 Ft./db. vettem a füzeteket.

24-es színes ceruza, 4000 Ft.

Origami papírok, írólapok, rajzlapok, tempera, vízfesték, ecsetek, faragó, radírok stb...Estig sorolhatnàm mi minden kell egy gyereknek.

Iskolatáska nagyon alsó hangon! 10.000 Ft., tolltartó 5.000.

Ezek alapjàn szerinted mire megy az ember 12.000 Ft.-tal?Semmire.

Én mondjuk nem kapok iskolakezdési tàmogatàst, igaz, nem is igényeltem, azt se tudom hol kell, eszik-e vagy isszàk.

Jogosult lennék pl ingyen menzára (elváltam) de pàrom azt mondta, ha merem igényelni, kidob :):)

2019. júl. 30. 16:33
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolso: milyen márkát veszel???nálunk a márkásabb színesceruzák ha nagyon drága,1500Ft....táska se kell uj minden évben...tolltartó se...nálunk az írószerben is van választék az 50 forintos füzettől a 300-ig....téged csúnyán átverhettek....
2019. júl. 30. 16:52
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Iskolakezdési támogatást a munkahely adhat.sajnállak ha emiatt kidob a párod h igényled az ingyenmenzát....azt a pénzt a gyerekedtől veszi el igazából.....ugy dobnám ki az ilyen embert hogy a lába se érné a földet.amugy meg honnan tudná meg???bemegy a suliba???
2019. júl. 30. 16:53
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki elvalt az miért kapna ingyen menzat? Ráadásul van párja, akkor mégse egyedülálló.
2019. júl. 30. 23:14
 37/51 anonim ***** válasza:
56%
Akinél az egy före elsö jövedelem x összeg alatt van az kaphat ingyen menzát.oviban...suliban nem...vagy ha tartós beteg a gyerek.....
2019. júl. 31. 05:33
 38/51 anonim ***** válasza:
9%

Természetesen nem szószerint kidobna, de eléggé beràgna, mert ilyen bevétel mellett tényleg nem szorulunk rá, viszont ha csak az éj jövedelmem nézzük, akkor meg igen.

De az úgyis csak csepp a tengerben.

2019. júl. 31. 07:34
 39/51 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ha az egy főre jutó kevés akkor jár. De nem azért mert elvált.
2019. júl. 31. 09:48
 40/51 anonim ***** válasza:
55%
most akkor elváltál vagy sem?
2019. aug. 1. 08:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!