Lehet már tudni mikor hozza a postás a szeptemberi Cs. P-t?
Vagy még nem lehet tudni!!
Bunkóskodó válaszolók kíméljenek!!
30!
3 gyerekes. Vagy nem. Előbb azt írja, a párja veszi igénybe a családi adókedvezményt, aztán meg higy egyedülálló. Így simán benne van az is, higy az a 3 gyerek valójában csak 1
Aki azt írta semmire nem elég a 12ezer annak írom: 10 ezer iskolakezdési támogatást kapok,abbol megveszek mindent a tásskán és tolltartón kívül.Nem tescos füzeteket veszek,de nem is mesefigurásakat,70 Ft darabja(plázában írószer,szoal nem tescoban) ebben a ceruzáktól a rajzdobozig amugy benne van minden,és akkor megyek amikor 15-20% kedvezményt hirdetnek.
Kérdezőnek: a szeptemberi majd okt. elején jön.amit te vársz az a juliusi és pénteken lesz a számlán.sztem vásárolj be ebből,és ne az aug . végit várd,hisz akkor szeptemberben nem fog érkezni semmi,akkor is hiányozna majd.
Akkor te szerencsés vagy, én tavaly is 180 Ft./db. vettem a füzeteket.
24-es színes ceruza, 4000 Ft.
Origami papírok, írólapok, rajzlapok, tempera, vízfesték, ecsetek, faragó, radírok stb...Estig sorolhatnàm mi minden kell egy gyereknek.
Iskolatáska nagyon alsó hangon! 10.000 Ft., tolltartó 5.000.
Ezek alapjàn szerinted mire megy az ember 12.000 Ft.-tal?Semmire.
Én mondjuk nem kapok iskolakezdési tàmogatàst, igaz, nem is igényeltem, azt se tudom hol kell, eszik-e vagy isszàk.
Jogosult lennék pl ingyen menzára (elváltam) de pàrom azt mondta, ha merem igényelni, kidob :):)
Természetesen nem szószerint kidobna, de eléggé beràgna, mert ilyen bevétel mellett tényleg nem szorulunk rá, viszont ha csak az éj jövedelmem nézzük, akkor meg igen.
De az úgyis csak csepp a tengerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!