Lehet már tudni mikor hozza a postás a szeptemberi Cs. P-t?
Figyelt kérdés
Vagy még nem lehet tudni!!
Bunkóskodó válaszolók kíméljenek!!
2019. júl. 24. 15:21
1/51 anonim válasza:
Először az augusztusi jön. De még azt sem lehet tudni.
4/51 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó,akkor ismét sokat érünk vele !!
Mert akkor mikor vásárol be az ember!!😥😮
2019. júl. 24. 15:28
5/51 anonim válasza:
A szeptemberi? Majd október elején jön.
Amúgy én augusztus utolsó hetében leszek szabin, szóval akkor fogunk bevásárolni (és nem a családiból).
Ha abból akarsz, akkor miért nem augusztus elején vásárolsz be a júliusi családiból?
6/51 anonim válasza:
Ne a csaladipotlekbol vásárolj be, hanem a fizetésedből. De amúgy tizedikéig biztosan megérkezik az is.
7/51 anonim válasza:
És hány, de hány ilyen ember vállal gyereket, aki a körmét is lerágja a családiig... 😔
9/51 anonim válasza:
Akkor vásárolsz be amikor te és a férjed megkapjátok a fizetéseteket,augusztus elején.
10/51 anonim válasza:
En nem értem ezt sehogyse. A családiból mi az úristent vásárolsz "be". Mert hogy egy fél kosárra se elég. Miért lényeges hogy mikor jön? Ezek szerint aug 1 és 29 között semmibol sem veszel semmit? Bocsánat ha én vagyok fantáziátlan de tényleg nem tudom ezt elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!