Bolcsodeben a kisgyermekneveloknek es a dajkanak milyen ajandokot adhatnank karacsonyra?
Tudom korai, de utalok a fergetegben vasarolni....
Kave, keksz stb. jo otlet, de mi van, ha nem is kaveznak vagy cukorbetegseg miatt nen esznek kekszet, csokit....
Valami olyan otletet keresek, aminek mindenki orul :)
Szerintem a testapolo/arckrem tok jo otlet, kis figyelmesseg, ez most nem illem, de azert jol esik az embernek ha kap, szeretnem, h ugy erezzek, h halas vagyok nekik a munkajukert es igy szeretnem megkoszoni, h szamithatok rajuk.
Tudom, ez a munkajuk, de az o munkajuk azert ennel megis csak tobb!
Ennyi :)
Ha egyedül adod, ne legyen utalvány, mert az is sértő lehet. Illatszert valoban nem illendő adni. Egy bonbon tökéletes. Valami különlegeset válassz, hidd el, az a legjobb. Vagy egy virágcsokor- cserepes növény. De még is kérdezheted, hogy mit szeretne. Persze direktben csak akkor,, ha nagyon jó viszonyban vagytok, amúgy inkább kicsit "alattomosan" : a múltkor olyan finom bonbont kaptam, Katika, valami belga csokit - te amúgy szereted ahh édességét?" Stb.
Első voltam
Én is kisgyermeknevelőként dolgozom. Soha, semmit nem várok el a szülőktől, hogy ilyen-olyan alkalmakkor megajándékozzanak. Persze kaptam már ballagáskor, névnapomkor ajándékot és nagyon-nagyon jól esett a lelkemnek, hogy gondoltak rám.
Ballagáskor a szülők készíttettek egy fa táblát, amin a csoportba járó gyermekek voltak megrajzolva (névvel, jellel) valamilyen játéktevékenység közben, plusz a 4 kisgyermeknevelő, akiket a két év alatt "elfogyasztottak" :)
Névnapomra cserepes virágot kaptam, gyönyörű volt.
Amivel még megajándékoztak és bevallom nem tudtam vele mit kezdeni: díszes mécses, kis ajándéktárgyak, mütyűrök...ezek az én szememben csak porfogók, amik egy idő után a kukában landolnak :(
Ha mindenképp ajándékoznál, akkor szerintem ez jó ötlet: mozijegy, minőségibb bonbon, fából készült karácsonyfadísz, cserepes virág.
Biztosan nem ajándékoznék testápolási termékeket, szerintem az nem illendő, és mindenki mást szeret.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!