Bolcsodeben a kisgyermekneveloknek es a dajkanak milyen ajandokot adhatnank karacsonyra?
Tudom korai, de utalok a fergetegben vasarolni....
Kave, keksz stb. jo otlet, de mi van, ha nem is kaveznak vagy cukorbetegseg miatt nen esznek kekszet, csokit....
Valami olyan otletet keresek, aminek mindenki orul :)
A csoport együtt, vagy csak te meg a gyerek?
Első esetben vásárlási utalvány, második esetben bonbon, dobozos keksz.
Tudom, uncsi, meg mi van ha nem szereti, de hidd el, jobb mint az ötszázadik giccses akármi, meg a jajdecukiagyerekemkeszitette xirxar. A házi készítésű édességgel pedig sokmindenkinek vannak fenntartásai.
Egy kisgyermeknevelo
Olyan dolog nincs, aminek mindenki örül.
Ha a gyerek akar adni, akkor rajzoljon ő.
Ha te akarod őket ajándékozni, akkor gondolom, vagytok olyan nexusban, hogy tudod, minek örülnének.
4!
De, az vagyok. 24 éve. Nem tudom te mit csinálsz a kézzel készített dolgokkal, én nem tudok velük mit kezdeni. Az első pár darab még öröm volt. De évek alatt rengeteg lett. Minden gyerektől csak egy rajz, minden alkalomra, az évi több száz. Egy kis kézzel készített gyurma bizbasz, gyönyörű de nem kell a lakásomba. A saját gyerekem műveit gyűjtögettem, a többiét nem. Az milyen ajándék, ami megy a doboz mélyére, aztán előbb utóbb a kukába ? Hazudik, aki azt mondja, évekig őrizgeti az egyszeri Kovács Józsika két éves kis bölcsődés első gyurma karácsonyfáját, amit anno 20o éve kapott. Meg a többit.....
Én eg darabig csokit adtam, aztán láttam, hogy szinte mindenki azt visz, vagy könyvet, vagy virágot.
Utoljára arckrémet adtam mindenkinek, meg különleges állagú tusfürdőt. Testápoló is jó lehet, persze csak illatmentes/semleges, ha az ember nem tudja, mit szeretnek pontosan.
De láttam, hogy volt, aki ajándék mozijegyet, vagy giccses neves dísztárgyat adott. És vásárlási utalványt is..
Hát nem volt felhőtlen az öröm, szerintem ezek tök személytelen ajándékok amik egyben haszontalanak is. Mikulásra pl kis mikulásfigurát kaptak, amire rányomdáztam a gyermekem jelét és ő ráírta a nevét.
Legközelebb testápolót fogok adni, max továbbajándékozzák.
Ha a több hónap alatt kicsit is figyeltél rájuk, akkor tudhatod, melyik nem eszik nasit, melyik olvad el a cukiságos mütyüröktől, melyik hogy öltözik(kendő/sál jó ajándék), melyik hord ékszert, melyik dicséri az egészséges étkezést, melyik dohányzik. Ajándékozni nagyon könnyű, ha odafigyel az ember.
Koszonom, egyenlore egyedul tervezem az ajandekozast, nem ismerem a tobbi szulot.
Utalvanyra is gondoltam, de mennyiert es hova?
Figyelni fogom oket, most kezdtuk meg csak a bolcsit, szoval, nem ismerem ugy a neveloket, de meg van ket honapom :)
Az en lanyom meg nem keszit semmit sajat kezuleg, szoval ez is kilove, meg nekem egyszerubb megvenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!