Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet a következő: van egy 4 éves ovis lányom és egy 15 hónapos kislányom. Kaptam egy állásajánlatot, ami elég kecsegtető. Jó fizetés, vállalati óvoda, 13. havi fizetés, tisztítócsomag, évente kétszer plusz ajándékutalvány, 28 ezer cafeteria, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás, ingyenes üdülés vállalati üdülőkben teljes ellátással. Ráadásul hamarosan vállalati bölcsőde is nyílik, így mind a kettőt magammal tudnám vinni helyben. Plusz rugalmas munkaidő. Ti elfogadnátok az ajánlatot? Amik a problémáim: még itt helyben kellene beszoktatnom bölcsibe, amitől félek. Kicsike még és nagyon anyás. Ha nyit a munkahelyi bölcsőde akkor mindkettőjüket odavinném, a nagylányomat át kellene szoktatni, és pedig félek hogy viselné az óvodaváltást. Anyagilag viszont nagyon jól jönne most, mert azért nem vagyunk éppen a helyzet magaslatán, csak félek ezektől a dolgoktól. Ti mit tennétek?
2018. ápr. 17. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gondolom azért kezdtél el állást keresni mert dolgozni akarsz, tehát nem derült égből villámcsapásként ért h kaptál egy állásajánlatot.

Ha pedig kerestél és találtál, fogadd el.

2018. ápr. 19. 13:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nem kerestem az állást, engem kerestek fel az ajánlattal.
2018. ápr. 19. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező de honnan? A volt munkahelyedtől?

Máshonnan nem igazán szokták az embert csak úgy interjú nélkül állásajánlatokkal bombázni, főleg nem 1,5 év munka nélkül töltött idő után...

2018. ápr. 19. 14:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Egy volt munkatársam ajánlott a mostani munkahelyén.
2018. ápr. 19. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!