Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Rossz döntést hoztam? Kell a...

Rossz döntést hoztam? Kell a bölcsi a gyereknek? Ti miért adtátok be a gyerkőcöt a bölcsibe?

Figyelt kérdés

A játszótérről ahová járunk majdnem az összes kisgyerek bölcsis lett. Nekem januárba lesz kétéves a lányom és nem tervezem,hogy bölcsödébe adjam. De mindenkinek kb természetes volt,hogy ő is kezdi szeptemberbe. Mikor mondtam,hogy nem akkor meg az volt természetes ,hogy jövőre.

Sokat járunk játszótérre, gyerek programokra, meg hasonló helyekre ahol sok gyerkőccel tud találkozni. Sok barátunknak kb egykorú gyermekeik vannak,meg a családban is sok a gyerek velük is sokat találkozunk. Így én nem érzem,hogy bekéne adnom ,de kicsit elbizonytalanítottak az anyukák.

Hallottam olyanról,hogy azért adják be ,hogy szokja a közösséget. Hibát követhettem el azzal,hogyg nem adtam be?

2017. szept. 19. 13:11
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Fizetős, magánbölcsibe be lehet adni munkáltatói nélkül, de sima városi vagy milyen bölcsibe nem.

Én nagyon rossz helyzetben voltam, a fiammal nem mehettem munkát keresni, de míg nem volt munkáltatói igazolásom, addig nem vették be a bolcsibe.

2017. okt. 12. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!