Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Rossz döntést hoztam? Kell a...

Rossz döntést hoztam? Kell a bölcsi a gyereknek? Ti miért adtátok be a gyerkőcöt a bölcsibe?

Figyelt kérdés

A játszótérről ahová járunk majdnem az összes kisgyerek bölcsis lett. Nekem januárba lesz kétéves a lányom és nem tervezem,hogy bölcsödébe adjam. De mindenkinek kb természetes volt,hogy ő is kezdi szeptemberbe. Mikor mondtam,hogy nem akkor meg az volt természetes ,hogy jövőre.

Sokat járunk játszótérre, gyerek programokra, meg hasonló helyekre ahol sok gyerkőccel tud találkozni. Sok barátunknak kb egykorú gyermekeik vannak,meg a családban is sok a gyerek velük is sokat találkozunk. Így én nem érzem,hogy bekéne adnom ,de kicsit elbizonytalanítottak az anyukák.

Hallottam olyanról,hogy azért adják be ,hogy szokja a közösséget. Hibát követhettem el azzal,hogyg nem adtam be?

2017. szept. 19. 13:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen beadtam,mert vissza kellett mennem dolgozni.Jól érzi magát,szeret járni,de ha nem lett volna muszáj dolgozni mennem,akkor nem adtam volna be.
2017. szept. 19. 13:45
 12/31 anonim ***** válasza:
76%

9,

röviden tömören akkor azért adtátok be, hogy levegyék rólatok az önállóságra (és szobatisztaságra) nevelés terhét.

2017. szept. 19. 13:50
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én se adtam be. Kistesóval vagyok itthon. Őt nem tudom hogy alakul majd, csakis attól függ mikor megyek vissza dolgozni. Én szeretek velük lenni. Én 1 éves koromtól bölcsis voltam, nem vagyok társaságkedvelő, ez nem azon múlik mikor kerül a gyerek közösségbe..
2017. szept. 19. 13:59
 14/31 anonim ***** válasza:
59%
A lányomat nem adtam be, mert terhes lettem a kisfiammal, így Ő jövő héten kezdi az ovit. A fiam kicsit lehet más lesz... Magán bölcsin vagy csanán gondolkozom, mert adódott egy jobb lehetőségem a jelenlegi munkahelyem helyett (ide várnának vissza), részben otthonról végezhető munka lenne, eléggé felkeltette az érdeklődésemet, viszont kisfiam még csak 1 éves. Aki úgy adja be bölcsibe a gyereket, hogy nem megy dolgozni vagy nappali tagozaton tanulni, az szerintem elég khmm gáz...
2017. szept. 19. 14:09
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
10es, ezt az orbitális baromságot honnan szedted? Egy ilyen korú gyereknek az anyjára van szüksége nem idegen gyerekekre és felnőttekre. Ezzel csak azok a szülők szokták magukat nyugtatni akik lusták gyereket nevelni és inkább beadják hogy oldja meg más helyettük.
2017. szept. 19. 14:39
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Így én nem érzem,hogy bekéne adnom ,de kicsit elbizonytalanítottak az anyukák.

Mekkora szerencse,hogy az anyukák nem a kútba kezdtek el ugrálni.....

Miután megteheted,hogy még otthon maradhatsz,így használd is ki szépen,hogy tovább együtt lehettek!!!

2017. szept. 19. 15:13
 17/31 anonim ***** válasza:
66%
Volt valami módosítàs, hogy minden 3 év aluli gyereket be lehet adni bölcsibe, csak mer'? Jó tudni, mert pàr éve csak akkor lehetett, ha munkàltatói papír volt arról hogy dolgozni fogsz/ kell, és még így is egy évvel előtte màr jelentkezni kellett a férőhelyek miatt......
2017. szept. 19. 15:50
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

Nem! Nem adnám be csak azért, mert mások szerint így jó.

Én még emlékszem rá, sose fogom elfelejteni, hogy kicsiként mennyire megszenvedtem anyukám hiányát, mikor én ovis oltam, ő meg három műszakban dolgozott. Annyit szeretnék a gyerekemmel lenni, amennyit csak lehet.

Szocializálódik majd a játszótéren, a fizetésem meg ha annyira hiányozna, nem vállaltunk volna gyereket.

2017. szept. 19. 15:56
 19/31 anonim ***** válasza:
74%
17es, protekcióval, munkáltatói szándéknyilatkozat hamisítással vagy vastag borítékkel sajnos ez is elintézhető. És az ilyen szülők, akiknek nyűg a gyerek mindig meg is találják az utat.
2017. szept. 19. 16:10
 20/31 anonim ***** válasza:
73%

17-es

Pl nálunk családi bölcsi van, az adhatja be a gyereket aki fizet...senkit nem érdekel,hogy dolgozik a szülő vagy sem.Jelentkezési sorrendbe kerülnek be a gyerekek, a bekerülésnél csak ez számít és az abszolút nem,hogy dolgozik a szülő vagy a lábát fogja otthon lógatni.

2017. szept. 19. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!