Ti beadnatok a 6 hetes babátokat a bölcsibe a munka miatt?
Külföldön dolgozom egy óvoda és bölcsődében. 80 %kedvezmény van a dolgozók gyerekeire, szivesen maradnék otthon legalább egy évig, de itt máx 6 hét szabadság van és a bölcsődék méreg drágák. Nem akarom elvesziteni se a munkám se a kedvezmenyem.
Ti beadnatok ilyen kicsin?
Tuti csak a magyar gyerekek egyedul a vilagon okosak boldogok es kotodnek az annyukhoz.
A vilag minden mas reszen boldogtalan beteglelkuek a gyerekek aha logikus....
Nyilvan Nem lehet kijelenteni, ahogy azt sem hogy azok a gyerekek jobban kotodnek-e akikkel otthon maradunk 2-3evet :) De egy par Ev mulva majd elmondom mit tapasztaltam, ugyanis az elsovel otthon
voltam 3 evet.
Azt gondolom a minosegi ido tobbet szamit mint a mennyisegi, es mellesleg az itteni anyukak szerintem ritkabban depisek mint azok akik folyton otthon vagy a babaklubban vannak ...
03.59.
A "minőségi idő" egy nagy humbug, önigazolás. A minőségi időt a vele törődő emberrel tölti a gyerek, azzal, aki eteti, tisztába teszi, szól hozzá, ha sír, stb.
Es meg egy gondolat, csak hogy ezt is lepontozzatok...
Kivancsi lennek, ha Mo-n Nem lenne GYED Es Gyes vajon ki meddig maradna otthon?! Nekem senki ne mondja hogy Nem hianyozna Anya keresete a kasszabol az alatt a 2-3ev alatt.... Nem hiszitek el hogy bizonyos orszagokban MUSZAJ vissza menni dolgozni , kulonben 1 Nem eltek meg, 2 Nincs ertelme tavol elni a hazadtol mert Nem tudsz felretenni!
Az 50-60-as években sem adta mindenki be a gyerekeit, kivárta a "megtakarításokkal", nyaralásokkal, stb, hogy nagyobbak lesznek a gyerekek.
Akik meg nem, azoknak a gyerekei ma az önző nagyszülők, meg lehet nézni.
A kisgyereknek nem pénz, megtakarítás ,meg nyaralás kell, hanem az, hogy számíthasson az anyjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!