Ti beadnatok a 6 hetes babátokat a bölcsibe a munka miatt?
Külföldön dolgozom egy óvoda és bölcsődében. 80 %kedvezmény van a dolgozók gyerekeire, szivesen maradnék otthon legalább egy évig, de itt máx 6 hét szabadság van és a bölcsődék méreg drágák. Nem akarom elvesziteni se a munkám se a kedvezmenyem.
Ti beadnatok ilyen kicsin?
Nagyon rossz helyen tetted fel a kérdést. Magyarországon azt is megkövezik, aki 6 hónap, esetleg 12 után merészel munkára gondolni. :)
Külföldön ez teljesen másképp van.
Itt 12 het a szabi es nekem be kellett adnom.
Elarulom eros egeszseges vidam baba volt es okos kislany lett aki imadta a kozosseget.
Heti 4 napban dolgoztam mindig is minden gyerek heti 3 volt bolcsiben egyet az apjukkal tobbit velem.
Az anyatej gondolom fejed szorgalmassan majd naponta 8x 10x az elso 4 hoban 100% vedelmet nyujt a bacik es virusok ellen.
Ha ennyire rossz lenne a bolcsi a hyugati vilag reg kihalt volna ill csak depresszios hulye emberek laknak.
Ami tuti ne igy van hiszen nyugat fejlodik kelet egyre jobban marad le ill ongyilkossagi szam es halalozas magas.
Utolso almodj szepen tovabb.
Aki megteheti nem teszi mert nem azert tanult dolgozott hogy evekig babazzon otthon.
De nyugi a legtobb nem teheti meg es nem is teszi.
A nok visszamennek 3/4napban es gyerek bolcsobe megy.
Nem. Iszonyu pici 6 hetesen. Nem partolom azt sem hogy a no htb legyen es gyerekvallalastol mar csak susson-fozzon-takaritson, de a kulfoldi "beb.sszuk a gyereket bolcsibe es huzunk vissza a robot uzemmodba" is tavol all tolem.
Arany kozeput.
Bocs, de azt nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy "ugyanúgy" kötődnek.
Amin én inkább elgondolkodnék, hogy vajon az anyák ugyanúgy tudnak-e kötödni a gyerekeikhez. Mint ahogy az 50-60-as évekbeli anyák sem nagyon tudtak, sőt. Persze, nyilvánvaló, hogy minden anya azt monda ná, hogy igen. De egyrészt nincs összehasonlítási alapja, másrészt belép az önigazolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!