A holnapi sztrájk mit jelent a gyakorlatban?
Férjem hozta-vitte és nem kérdezett rá elég alaposan.
Annyit tudok tőle, hogy 9-ig gyűjtőcsoportban lesznek a gyerekek, utána állnak vissza normál kerékvágásba. Azt viszont nem tudom, hogy reggelit ilyenkor adnak, vagy áttolják 9-re?
Annyiból jó lenne tudni, hogy később vigyük-e be, vagy etessük meg előtte itthon és ezt kalkuláljuk-e a bele a reggeli kelésbe, készülődésbe.
Esetleg ha bölcsődei gondozó vagy jobban informált szülő olvassa, megköszönöm, ha tud részleteket mondani.
én hiába vagyok gondozónő, nem értem honnan kéne tudnom, hogy a ti bölcsitekben mikor reggeliznek a kicsik :)
ha van fb csoportotok akkor kérdezd meg ott, ez nem egy kollektív dolog
off: holnap a tanárok sztrájkolnak, nem?
A pedagógusok, ígí gondolom szabadon csatlakozhat bármilyen nevelő intézmény.
Tudtommal általános, hogy nyolckor reggeliznek a gyerekek, eddig akárhány bölcsődét láttam, ugyanaz volt a napirendjük.
pedagógus sztrájk lesz :) mi nem vagyunk azok, de nyilván ha a ti gondozónőitek mennek, akkor ők is csatlakoztak, de ez nem jelenti azt, hogy minden bölcsiben sztrájkolnak
és nem, nem általános, hogy 8kor reggeliznek, se a munkahelyemen, se az előző munkahelyemen nem 8kor van reggeli, de a gyerekem ovijában sem akkor van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!