Mit csináljak, ha a gyerek azt hiszi, a gondozó veszi el őt anyától? (beszoktatás)
kb a többi gyerek miatt szinte semmit nem foglalkoznak vele, többször tűnt fel, hogy a gyerek kezdeményezett de a gondozó épp másik gyermeket presztrált. így nem alakul ki kapcsolat a gondozó és gyerek között. (pedig sokszor irányítottam én oda hozzá és hívtam erre fel a gondozó figyelmét, aki valamennyire próbálkozott azért venni a lapot, de nem volt elég ahhoz, hogy elfogadja a gyerek a gondozót)
sőt. mivel akkor veszik csak át szinte ha kimegyek, teljesen logikus, hogy a gyerek összekapcsolta magában ha jön a gondozó, anya megy, tehát a gondozó miatt vagyunk szétszakítva...
ez odáig fajult, hogy a gondozó ha egy kedves szót is szól hozzá, a gyerek már menekül hozzám...
hogyan tovább?
nem lehet ha nagyobb lenne is így lenne..?
elvégre tényleg csak akkor vannak jelen, amikor engem kiküldtek..
Szerintem is pici még ehhez. Én megértem, ha muszáj a gyereket bölcsibe tenni. Nem lehet, hogy a gondozónőel van a gond? Elvileg 2 gondozónő van egy csoporttal nem? Szerintem a gondozónő is tudhatná, hogy ha van a csoportban olyan gyerek, aki épp beszokik, akkor vele kicsit többet kell foglalkozni. Nem tudom, lehet másik bölcsi jobb lenne, ha megoldható. Te vagy azt írta, hogy nagyon fáradt vagy a bölcsi után nem?
Azokból kiindulva, amit ott is írtál, én úgy gondolom, hogy a gondozónők hozzáállása sem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!