Beképzelt felsöbbrendű szülők, vagy nem volt szex az éjjel?
Nem igazán értem egyes szülők viselkedését, mindegyiknek köszönök, mosolygok rájuk, és mégis úgy néznek rám mint a véres késre, és még csak vissza se köszönnek.
Volt egy szülői, ahol elmondtam a bölcsödével kapcsolatos problémáimat (finoman, tisztelettudóan, kedvesen) pl.:nem vagyok megelégedve a gondozók gyakorlatával, miszerint a gyerekek erős huzatban ebédelnek, hogy kisszellősztessék a csoportszobát alváshoz. Erre ezek a a szülők személyes sértésnek véve, kikeltek magukból hogy hát az ő gyerekeik újszülött koruktól szinte szélviharban élnek otthon, túlreagálom.
A gyerekem sokadszorra betegeskedik otthon megfázással. Az ővék mini szupermenek, és sose voltak betegek, és kifejezetten igénylik a orkán erejü huzatot.
Azóta ezek a szülők semmibe vesznek. Olyannyira nem, hogy az egyiknek anyukának szóltam, hogy a padra lerakott táskájából kifordult a tárcája, míg elszaladt a gyereke után, råm sem nézett, meg sem köszönte, hogy szóltam neki (legújjabb BMW-vel jár). A másik anyuka (diplomatafelesėg, ő nem magyar) simán fellökött ma, és még én kértem bocsánatot.
Szóval nem értem, ezek ennyire felsőbbrendünek érzik magukat, vagy irigyek, vagy a gondozók a szívbėli jóbarátjuk vagy eleve nem kellett volna köszönnöm nekik, vagy legközelebbi szülőin kusba kell maradnom?
Valaki magyarázza ezt meg nekem!
Off: szerintem undorító idehozni a szexet!
A kérdésre válaszolva, az emberek különbözőek, illetve magamból kiindulva, van hogy csak annyira stresszel a rohangáló, visító gyerekem, a sok ember a kicsi öltözőben, hogy utána jövök rá, hogy nem voltam valakivel kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!