Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Beképzelt felsöbbrendű szülők,...

Beképzelt felsöbbrendű szülők, vagy nem volt szex az éjjel?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem egyes szülők viselkedését, mindegyiknek köszönök, mosolygok rájuk, és mégis úgy néznek rám mint a véres késre, és még csak vissza se köszönnek.

Volt egy szülői, ahol elmondtam a bölcsödével kapcsolatos problémáimat (finoman, tisztelettudóan, kedvesen) pl.:nem vagyok megelégedve a gondozók gyakorlatával, miszerint a gyerekek erős huzatban ebédelnek, hogy kisszellősztessék a csoportszobát alváshoz. Erre ezek a a szülők személyes sértésnek véve, kikeltek magukból hogy hát az ő gyerekeik újszülött koruktól szinte szélviharban élnek otthon, túlreagálom.

A gyerekem sokadszorra betegeskedik otthon megfázással. Az ővék mini szupermenek, és sose voltak betegek, és kifejezetten igénylik a orkán erejü huzatot.

Azóta ezek a szülők semmibe vesznek. Olyannyira nem, hogy az egyiknek anyukának szóltam, hogy a padra lerakott táskájából kifordult a tárcája, míg elszaladt a gyereke után, råm sem nézett, meg sem köszönte, hogy szóltam neki (legújjabb BMW-vel jár). A másik anyuka (diplomatafelesėg, ő nem magyar) simán fellökött ma, és még én kértem bocsánatot.

Szóval nem értem, ezek ennyire felsőbbrendünek érzik magukat, vagy irigyek, vagy a gondozók a szívbėli jóbarátjuk vagy eleve nem kellett volna köszönnöm nekik, vagy legközelebbi szülőin kusba kell maradnom?

Valaki magyarázza ezt meg nekem!

2015. nov. 23. 10:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
10%
de sok itt a popó arcú ember van 1 véleménye a kérdezőnek mindenkinek van neki ez és nem túloz egyáltalán ténleg rányissák a gyerköcökre az ablakot nem kicsit ,ráadásul én kórházba tapasztaltam 2 napos picikre éjszaka arra mentem ki hogy a baákra rá volt nyitva és hát én cidritem nem hogy 2 napos babák fogtam behajtottam résnyire ráadásul mert az én babám majdnem 5 kgos hát persze ő birja a hideget oda rakták közvetlen az ablakhoz miért is ne !!?? nyilván a kérdezőbe van 1 kisebség érzés mivel a földön jár és az anyagi helyzete nem oylan mint a Bmw -és hölgyeményé elvárja a minimum köszönést !!!! enyire alpári bunkó embereket nem láttam mivan ha az imun rendszere a picinek nem úgy birja a huzatot mint aki otthon kivan képezve a húzatra nyilván félti a gyerekét !!!! ez sztem nem olyan nagy baj mint ahogy támadtátok ?? igen abba is igaza van a kérdezőnek ha 1 némelyik nincs jól megba*szva akkor másokon tölti ki a dühét vagy másokkal bunkó egyet értek sok elszált bumburnyák de kedves kérdező te annak örülj hogy a te anyukád megtanitotta az illemet neked és külöNb vagy ezeknél a felsőbb rendű egyedeknél és hogy nem vagy birka nem bégetsz a nyájjal hanem van saját véleményed és kimered nyilvánitani a gyereked érdekébe ..taps neked a sok hülye meg irkálon csak :D :D
2015. nov. 25. 10:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Off: szerintem undorító idehozni a szexet!

A kérdésre válaszolva, az emberek különbözőek, illetve magamból kiindulva, van hogy csak annyira stresszel a rohangáló, visító gyerekem, a sok ember a kicsi öltözőben, hogy utána jövök rá, hogy nem voltam valakivel kedves.

2015. dec. 3. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!