Ki a legcsunyább csaj az Éjjel Nappal Budapestben, illetve ki a legszebb? Véleményekre vagyok kíváncsi! Írhatok top 3 legszebb és top 3 legcsunyábbat is! :D (Akik nem nézik vagy utáljak, pls ne kommenteljenek.
Én Zsófit félve dugnám meg.
Nem ő a legszebb, de Hannát "járatnám" legszívesebben.
Első vagyok. Bocs, de valamiért keverem az Éden Hotellel, talán az "É" betű miatt. :)
Amúgy Zsófi a legjobb nő.
Legszebb:Rita,Hanna,Zsófi v Dorina
ronda:Anikó,Barbi,Adrienn
Legszebb: Barbi ( igaz túl vékony, de nekem ő a legszinpibb,lehet azért látom helyesnek), Bori, Alexa.
Szerintem csúnya nő szerintem nincs is benne, de ha muszáj lenne mondani nekem Marci húga nem tetszett.
Szerintem legszebbek: Bori, Hanna volt anno, mostanában szereplő csaj aki Erik húga volt az is fullos volt nevét nem tudom.
Legcsunnyábak: Dorina: arcra se szép, számomra túl magas, Evelin ( Bécy lánya): nem is értem, hogy vehették fel. Barbi: anorexiás és arcra se szép. Többi meg átlagos kb. Regina nem csúnya, bár sokan annak tartják, viszont ő kicsit duci meg nem is fiatal. Alexa mű nő, Zsófi meg arcra nem szép,de ők még átlagosak.
szerintem regina és barbi nem annyira szép.
akit szépnek mondanék: alexa, evelin, maya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!