Nálad ki a top 10 legszebb Disney/Nick lány?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 16:01
1/16 anonim válasza:
Vanessa Hudgens
Selena Gomez
Miley Cyrus (régebben!)
Victoria Justice
Elisabeth Gillies (remélem jól írom a nevét - A V mint Viktóriából Jade)
Illetve mivel a Bájös Törtetőben szerepeltek, és ha jól tudom, az disney-s film, akkor Sasha Pieterse és Sarah Hyland is a listámon van.
És Hilary Duff is disney-s volt, nem?
Ja meg Laura, az Austin és Ally-ből Ally.
Nem sorrendbe írtam, hanem ahogy eszembe jutottak.
Meg vannak olyanok is, akik már nincsenek a disney-nél vagy a nicknél.
3/16 anonim válasza:
Hillary Duff,Miley Cyrus,Vanessa Hudgens,Ashley Tisdale,Demi Lovato,Selena Gomez.
4/16 A kérdező kommentje:
Nállam ez a sorrend:
10.Demi Lovato
9.Miley Cyrus (Régebben)
8.Elizabeth Gillies
7.Bridgit Medler
6.Chelsea Staub
5.Ashley Tisdale
4.Zendaya
3.Ariana Grande
2.Selena Gomez
1.Victoria Justice
2014. márc. 10. 17:29
5/16 anonim válasza:
Első vagyok, most hogy írtad, Demit és Zendaya-t kihagytam, ők is gyönyörűek :)
6/16 anonim válasza:
Demi Lovato, Ariana Grande, Elizabeth Gillies, Victoria Justice, Selena Gomez, Olivia Holt, Indiana Evans és Miley, de csak régen.
8/16 anonim válasza:
Nem sorrendbe: Zendaya, Victoria Justice, Elizabeth Gilies, Laura Marano, Miranda Cosgrove, Bella Thorne, Sasha Pietese, a BTR-be Yo (nemtudomanevét), Caroline Sunshine, Janette McCurdy
10/16 anonim válasza:
Victoria Justice gyönyörű.
Selena Gomez és Zendaya is bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!