Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Beképzelt felsöbbrendű szülők,...

Beképzelt felsöbbrendű szülők, vagy nem volt szex az éjjel?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem egyes szülők viselkedését, mindegyiknek köszönök, mosolygok rájuk, és mégis úgy néznek rám mint a véres késre, és még csak vissza se köszönnek.

Volt egy szülői, ahol elmondtam a bölcsödével kapcsolatos problémáimat (finoman, tisztelettudóan, kedvesen) pl.:nem vagyok megelégedve a gondozók gyakorlatával, miszerint a gyerekek erős huzatban ebédelnek, hogy kisszellősztessék a csoportszobát alváshoz. Erre ezek a a szülők személyes sértésnek véve, kikeltek magukból hogy hát az ő gyerekeik újszülött koruktól szinte szélviharban élnek otthon, túlreagálom.

A gyerekem sokadszorra betegeskedik otthon megfázással. Az ővék mini szupermenek, és sose voltak betegek, és kifejezetten igénylik a orkán erejü huzatot.

Azóta ezek a szülők semmibe vesznek. Olyannyira nem, hogy az egyiknek anyukának szóltam, hogy a padra lerakott táskájából kifordult a tárcája, míg elszaladt a gyereke után, råm sem nézett, meg sem köszönte, hogy szóltam neki (legújjabb BMW-vel jár). A másik anyuka (diplomatafelesėg, ő nem magyar) simán fellökött ma, és még én kértem bocsánatot.

Szóval nem értem, ezek ennyire felsőbbrendünek érzik magukat, vagy irigyek, vagy a gondozók a szívbėli jóbarátjuk vagy eleve nem kellett volna köszönnöm nekik, vagy legközelebbi szülőin kusba kell maradnom?

Valaki magyarázza ezt meg nekem!

2015. nov. 23. 10:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
Egyetértek a 10-essel, az orkán erejű szél és egyéb színes leírások alapján egyértelmű, hogy a gond a te készülékedben van.
2015. nov. 23. 12:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Volt szex 2x is az éjszaka, és köszönöm kérdésed, finom volt.
2015. nov. 23. 12:06
 13/22 A kérdező kommentje:

Körkérdést tettem fel a kollegák közt és sokan belefutottak ilyenbe. A hiba tehát nem az én készülékemben van.

Viszont mindenki azt ajånlotta, hogy legközelebb négyszemközt mondjam el a probĺémákat, mert a szülők nem tartanak össze. Ami szerintem szomorú mert ha összefognánk, akkor lehetne változtattni a bölcsi hozzáállásán.

2015. nov. 23. 12:11
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Ha nálunk nincs szex éjjel, akkor max. nem vagyok kicsattanó formában, de nem leszek tőle beképzelt vagy felsőbbrendű...

Teljesen lényegtelen, hogy egyik-másik anyuka milyen kocsival jár, láttam én már tahó embert Suzukiból is kiszállni, szóval ennek tényleg van egy kis irigység szaga.

A kommunikációdon pedig valószínűleg javítani kellene, szerintem az általad leírt problémát lehetne úgy is tálalni, hogy ne a gondozók ellen irányuljon.

2015. nov. 23. 12:49
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

" A kérdező kommentje:

Volt szex 2x is az éjszaka, és köszönöm kérdésed, finom volt."

:-D :-D

Jah,persze

2015. nov. 23. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

Nekem ez az egész sztori furcsa.

Furcsa, hogy egy csomó anyuka megharagszik rád egy ilyen bagatell ügy okán, hogy szóltál a huzat miatt, holott állításod szerint udvarias stílusban és kedvesen tetted.

A leírásodból olyan szinten süt a gúny és az irónia, hogy már azért is elszégyelltem magam, hogy képen láttam valaha BMW-t.

Nem lehet hogy ez a pikírt stílus az ami miatt kinyílt a bicska az említett anyukák zsebében? Nem tudom, csak kérdezem... mert önmagában a történtek kevésnek tűnnek ahhoz, hogy egytől-egyig mindenki megorroljon rád és bunkó legyen veled.

Az olyan bölcsi egyébként ahová diplomaták gyerekei járnak feltételezem, hogy nem az állami bölcsi a nyóckerben, tehát úgy sejtem Nektek is van mit a tejbe aprítani, ez alapján pedig úgy gondolom, hogy ha ennyire elégedetlen vagy a szolgáltatással, nézz körül, és válassz egy másikat. Az új bölcsiben pedig tiszta lappal, az iróniából és az előítéletekből visszavéve nyithatsz a szülőtársak felé.

2015. nov. 23. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
szélvihar, orkán, szupermen-van itt túlzás rendesen...
2015. nov. 23. 13:41
 18/22 anonim ***** válasza:
59%

Problémád van a gondozókkal, a szülőkkel, a "mini szupermenekkel". Érdekes, hogy gyakorlatilag mindenkiben találsz hibát...

Itt Te vagy az irigy, különben nem emlegetnéd a kocsimárkát és a diplomatafeleséget.

2015. nov. 23. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
66%
Már bocs, de szerintem te gondolod magam felsőbbrendűnek, és nézed le a többi szülőt. Ez a nem volt szex duma pedig gusztustalan.
2015. nov. 23. 13:56
 20/22 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__bolcso..

ez is te vagy szerintem .kedves kérdező.

2015. nov. 24. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!