Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mehet bölcsibe vagy családi...

Mehet bölcsibe vagy családi napközibe, ha én nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Nagyon igényli a gyerektársaságot viszont a játszótéren ritkán van vele egykorú gyerek. Férjem dolgozik, én második babát várom, így nem tudok vusszamenni munkába.

Nem lepasszolni szeretném, imádok vele lenni, de úgy érzem már kevés vagyok neki.

2015. jún. 2. 13:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
Meg ne haragudjatok,nekem is bölcsis volt a lányom,de az hogy a gyereknek kevés az anyja,vagy hogy egyenesen szüksége van rá,egy baromság.A bölcsi a DOLGOZÓ anyáknak van,egy kényszermegoldás (a gondozónők szerint is,Vekerdy szerint is stb) egy gyermek meg örző,ahol szó szerint vigyáznak a gyerekedre,hogy dolgozhass.1000 meg 1 módja van a szocializációnak,minden nap más foglalkozásra,játszóházba,játszótérre,baba klubbokba vihetem,vannak szomszéd gyerekek,rokon gyerekek,szóval ha csak nem vagy agorafóbiás aki nem mer kimozdulni a lakásból akkor meg tudod oldani,hogy a gyereked társaságban legyen,szocializálódjon és kifárassza magát.Persze könnyebb a bölcsibe berakni...de akkor vidd családi napközibe,és ne attól vedd el a helyet akinek létkérdés,hogy visszamenjen melózni.
2015. jún. 25. 22:48
 22/25 anonim ***** válasza:
26%

Hogyne, kedves utolsó, hogyne. :D

Ne vedd el a helyet, nevetséges... Ha van hely, annak is van, aki nem dolgozik, ha nincs, akkor meg egyiknek sem. Várólistán lehet szempont, de az elbírálás intézményenként is változhat, jobb ha tudod.

Azt meg a gyerekeim óvónőitől tudom, hogy vannak gyerekek, akiknek bizony jót tesz a bölcsi, mert nem kapnak otthon elég ösztönzést, és 4 évesen sokan még mindig nem tartanak ott (önálló evés, szobatisztaság, alkalmazkodás) ahol a bölcsisek két évesen. Ami nem szadizmus, csak nincs a popójuk alá tolva minden, és nem ugrálja körbe ősanyu 7/24.

2015. jún. 26. 14:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, majd pont egy vadidegen névtelen mindentudó fog véleményt alkotni.
2015. jún. 26. 15:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen,úgyhogy jobb is ha csendben maradsz :)
2015. jún. 26. 15:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Hűha, ősanyuk egyesüljetek :D Szánalmas!
2015. jún. 26. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!