Mehet bölcsibe vagy családi napközibe, ha én nem dolgozom?
Nagyon igényli a gyerektársaságot viszont a játszótéren ritkán van vele egykorú gyerek. Férjem dolgozik, én második babát várom, így nem tudok vusszamenni munkába.
Nem lepasszolni szeretném, imádok vele lenni, de úgy érzem már kevés vagyok neki.
Hogyne, kedves utolsó, hogyne. :D
Ne vedd el a helyet, nevetséges... Ha van hely, annak is van, aki nem dolgozik, ha nincs, akkor meg egyiknek sem. Várólistán lehet szempont, de az elbírálás intézményenként is változhat, jobb ha tudod.
Azt meg a gyerekeim óvónőitől tudom, hogy vannak gyerekek, akiknek bizony jót tesz a bölcsi, mert nem kapnak otthon elég ösztönzést, és 4 évesen sokan még mindig nem tartanak ott (önálló evés, szobatisztaság, alkalmazkodás) ahol a bölcsisek két évesen. Ami nem szadizmus, csak nincs a popójuk alá tolva minden, és nem ugrálja körbe ősanyu 7/24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!