A bölcsi 2 évesekkel lesz tele. Szenved majd emiatt hátrányt az én épphogy 1 évesem?
gondolok itt olyanokra, hogy fellökik, eltiporják, elvégre nagyobbak, nem tudom mennyire megy már ez a korosztály stabilan, de szerintem lehet azért még csetlés botlás..
plusz a csapkodások, lökdösések..
azt hallom, hogy otthonról hozzák ezeket a gyerekek a közösségbe, ahol a nagyobb testvérrel megy a "háború" szóval azt adják elő, amiken otthon átmennek..
Normalis bolcsiben azert ezekre figyelnek es nevelik a gyerekeket. Rajuk szolnak, tiltjak a durvasagot.
Raadasul ezt ne ugy kepzeld el, hogy egy 2-2,5 eves gyereket osszeraknak egy epp, hogy nem csecsemovel. megvannak adva a korosztalyok.
Altalaban fel eves kortol 1,5 eves korig van egy csoport (jellemzoen keves a "kiskoru").
Majd 1,5 evestol felfele.
A kis csoportbol altalaban egy van, a nagy csoportbol pdig 2-3. Ev a bolcsi kapacitasatol fugg, hogy mekkorra befogado kepessegu.
Nalunk 100 fos, 4 csoport. Ebbol 1 csoport van a kicsiknek.
Enyém 15 hónapos volt amikor bölcsibe adtam.
Volt egy kisfiú aki fellökte többször, de az a gyerek el is került onnan,mert több másik gyerekkel is ezt csinálta,nagyobbakkal is.
Ezen kívül sosem volt még attrocitás, igaz mostmár 28 hónapos. Figyeltek a gondozók azért mindig, a kisebbekre mégtöbbet.
remélem itt is figyelnek, ez elég kis bölcsi, ha jól értettem egyetlen csoportot visznek végig, kétlem, hogy különtennék az enyémet, mert kétlem, hogy sok kicsi lenne :(
legszívesebben már most járatnám kick boxra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!