Okoz bármiféle hátrányt a gyereknek ha csak félnapos az oviban?
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 12:14
1/7 anonim válasza:
dehogy... ha otthon vagy és megteheted, hogy hazavidd, akkor nyugodtan! délelőtt vannak foglalkozások, délután csak alvás van meg utána szabad játék, míg haza nem viszik őket a szülők...
2/7 anonim válasza:
Nem hinném,mi lenne?Én 13-ra megyek érte,onnantól alszanak 3-ig.Mondták is,hogy aki nem dolgozik az 3-ra legyen szíves és menjen a gyerekéért.Így maximum annyiban van hátrányban,hogy nem bent alszik hanem itthon.
3/7 anonim válasza:
Nálunk max annyi, hogy vannak foglalkozások délutánonként, abból kimarad. Ha ilyen nálatok nincs, akkor kb semmi hátránya nincs. Az én fiam is fél évig félnapos volt, utána ő kérte, hogy maradhasson tovább is.
4/7 anonim válasza:
Sőt, 3-4 évesen jobb is, ha nem marad egész napra.
5/7 anonim válasza:
Nem.
Az én lányom 4 évesen kezdte az ovit. Csak 2 évig járt, most, 6 évesen megkezdte a sulit.
Ebéd után mindig hoztam haza.
Igazából ez lenne az ideális. Ha teheted, vidd haza ebéd után.
(A gyerekemet felnőttek, gyerekek egyaránt kedvelik, értelmes, jókedvű, jól kommunikál, könnyen teremt kapcsolatokat.)
6/7 anonim válasza:
nem nincs hátránya ,lányom kiscsoportba fél napos volt ,most már heti minimum 3 napot ott alszik mert sokáig kell dolgoznom ,maradék 2 nap ebéd után szokott eljöni.
7/7 anonim válasza:
Igen!
Félnaposan még ne menjen oviba. Nagyon gyengék ilyen korban még. 3 évesen már stabilabban áll, megy és ilyenkor már szobatiszta is. Én javaslom, légy türelemmel és az addig rendelkezésre álló időt töltsd vele!
Nem fogod megbánni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!