Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Okoz bármiféle hátrányt a...

Okoz bármiféle hátrányt a gyereknek ha csak félnapos az oviban?

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
dehogy... ha otthon vagy és megteheted, hogy hazavidd, akkor nyugodtan! délelőtt vannak foglalkozások, délután csak alvás van meg utána szabad játék, míg haza nem viszik őket a szülők...
2014. okt. 13. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném,mi lenne?Én 13-ra megyek érte,onnantól alszanak 3-ig.Mondták is,hogy aki nem dolgozik az 3-ra legyen szíves és menjen a gyerekéért.Így maximum annyiban van hátrányban,hogy nem bent alszik hanem itthon.
2014. okt. 13. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk max annyi, hogy vannak foglalkozások délutánonként, abból kimarad. Ha ilyen nálatok nincs, akkor kb semmi hátránya nincs. Az én fiam is fél évig félnapos volt, utána ő kérte, hogy maradhasson tovább is.
2014. okt. 13. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Sőt, 3-4 évesen jobb is, ha nem marad egész napra.
2014. okt. 13. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Az én lányom 4 évesen kezdte az ovit. Csak 2 évig járt, most, 6 évesen megkezdte a sulit.

Ebéd után mindig hoztam haza.

Igazából ez lenne az ideális. Ha teheted, vidd haza ebéd után.

(A gyerekemet felnőttek, gyerekek egyaránt kedvelik, értelmes, jókedvű, jól kommunikál, könnyen teremt kapcsolatokat.)

2014. okt. 13. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
nem nincs hátránya ,lányom kiscsoportba fél napos volt ,most már heti minimum 3 napot ott alszik mert sokáig kell dolgoznom ,maradék 2 nap ebéd után szokott eljöni.
2014. okt. 14. 14:39
 7/7 anonim válasza:

Igen!

Félnaposan még ne menjen oviba. Nagyon gyengék ilyen korban még. 3 évesen már stabilabban áll, megy és ilyenkor már szobatiszta is. Én javaslom, légy türelemmel és az addig rendelkezésre álló időt töltsd vele!

Nem fogod megbánni!

2014. okt. 18. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!