Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti mit szoktatok vinni az...

Ti mit szoktatok vinni az oviba ha a gyereknek szülinapja van?

Figyelt kérdés
Én 1-1 csokira gondoltam vagy készítenék 1-1 kókuszgombócot. Szerintetek?
2013. dec. 1. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Édes és sós kekszet és gyümölcslevet vittem be.
2013. dec. 1. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Kókuszolyó az nagyon jó ötlet, mellé szerintem még üditő :)
2013. dec. 1. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Beszéld meg, hogy az óvónők mit fogadnak el! Házilag készült sütit be sem vesznek néhol.

Mi vettünk tavaly egy tortát. Szóltunk a cukrásznak, hogy bár előző nap megyünk érte, beteszik az óvodai hűtőbe éjszakára, de írja rá, hogy másnap délben is fogyaszthatják. Aztán nem néztük meg a papírt, az óvónő meg nem fogadta el,mert az aznapi dátum volt csak rajta. Így haza kellett vinni a tortát. Azóta pufi, keksz, gyümölcslé - semmi más.

2013. dec. 1. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Nálunk lehet vinni házilag készített tortát, így én azt szoktam sütni, meg viszünk ivólevet. Névnapra általában kókuszgolyót viszek imádják a gyerekek legalábbis ezt mondta az óvónéni. De mindenképp kérdezd meg előre,hogy mit lehet és mit nem, mert tényleg sok oviban nem lehet házilag készített dolgot bevinni.
2013. dec. 1. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálunk szintén nem lehet házi készítésű dolgokat vinni,így szülinapra (még majd kiderül) vmi formatortát viszünk,ha akar a leányzó. S vmi jobb minőségű szörpöt.
2013. dec. 1. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Házi sütit nem lehet nálunk bevinni. Én tortát szoktam vinni. Este elhozom a cukiból, másnap viszem be. Semmi gond nincs belőle, hogy nem aznapi torta. Vihetnék apró bolti sütit is, de mivel mindenki tortát visz, így a kisfiam is azt kér. Nem akarom, hogy emiatt rosszul érezze magát, hogy ő nem tortát kap.
2013. dec. 1. 21:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindenki tortát visz, lehet házi is, mi csináltattuk.
2013. dec. 1. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Nálunk csak gyümölcsöt lehet vinni, édességet nem.

Én örültem neki mikor megtudtam.

2013. dec. 2. 05:45
 9/13 A kérdező kommentje:

Nálunk amint hallom nagyon vegyes, hogy ki-mit visz..

Házi sütiket is elfogadnak. Csak kíváncsi voltam az átlag mit visz, nekünk ugyanis ez az első ovis szülinapunk.

Köszi a válaszokat!

2013. dec. 2. 09:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Nálunk szigorúan tilos ételt bevinni az oviba (amivel bevallom, egyet is értek, mert nem biztos, hogy mindenki konyhájából kikerült ételt szívesen fogyasztanám...)

Az óvodábanlehet nagyon kedvező áron rendelni cukrásztermékeket- azt akkor odaviszik időre a gyerekeknek.

2013. dec. 2. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!