Kókuszolyó az nagyon jó ötlet, mellé szerintem még üditő :)
2013. dec. 1. 17:58
3/13 anonim válasza:
Beszéld meg, hogy az óvónők mit fogadnak el! Házilag készült sütit be sem vesznek néhol.
Mi vettünk tavaly egy tortát. Szóltunk a cukrásznak, hogy bár előző nap megyünk érte, beteszik az óvodai hűtőbe éjszakára, de írja rá, hogy másnap délben is fogyaszthatják. Aztán nem néztük meg a papírt, az óvónő meg nem fogadta el,mert az aznapi dátum volt csak rajta. Így haza kellett vinni a tortát. Azóta pufi, keksz, gyümölcslé - semmi más.
2013. dec. 1. 18:04
4/13 anonim válasza:
Nálunk lehet vinni házilag készített tortát, így én azt szoktam sütni, meg viszünk ivólevet. Névnapra általában kókuszgolyót viszek imádják a gyerekek legalábbis ezt mondta az óvónéni. De mindenképp kérdezd meg előre,hogy mit lehet és mit nem, mert tényleg sok oviban nem lehet házilag készített dolgot bevinni.
2013. dec. 1. 18:11
5/13 anonim válasza:
Nálunk szintén nem lehet házi készítésű dolgokat vinni,így szülinapra (még majd kiderül) vmi formatortát viszünk,ha akar a leányzó. S vmi jobb minőségű szörpöt.
2013. dec. 1. 20:30
6/13 anonim válasza:
Házi sütit nem lehet nálunk bevinni. Én tortát szoktam vinni. Este elhozom a cukiból, másnap viszem be. Semmi gond nincs belőle, hogy nem aznapi torta. Vihetnék apró bolti sütit is, de mivel mindenki tortát visz, így a kisfiam is azt kér. Nem akarom, hogy emiatt rosszul érezze magát, hogy ő nem tortát kap.
2013. dec. 1. 21:00
7/13 anonim válasza:
Nálunk is mindenki tortát visz, lehet házi is, mi csináltattuk.
2013. dec. 1. 21:12
8/13 anonim válasza:
Nálunk csak gyümölcsöt lehet vinni, édességet nem.
Én örültem neki mikor megtudtam.
2013. dec. 2. 05:45
9/13 A kérdező kommentje:
Nálunk amint hallom nagyon vegyes, hogy ki-mit visz..
Házi sütiket is elfogadnak. Csak kíváncsi voltam az átlag mit visz, nekünk ugyanis ez az első ovis szülinapunk.
Köszi a válaszokat!
2013. dec. 2. 09:48
10/13 anonim válasza:
Nálunk szigorúan tilos ételt bevinni az oviba (amivel bevallom, egyet is értek, mert nem biztos, hogy mindenki konyhájából kikerült ételt szívesen fogyasztanám...)
Az óvodábanlehet nagyon kedvező áron rendelni cukrásztermékeket- azt akkor odaviszik időre a gyerekeknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!