Mit szólnál, ha a bölcsised lecserélt felsőjét vastagon rászáradt főzelékestül vagy bugyiját vastagon rászáradt kakival kapnád vissza?
Kedves kérdező az általad említett ruhaöblögetés nincs benne egyik gondozónőnek sem a munkaköri leírásukba.
Egyébként menj el gnőnek és majd megtudod hogy mi fér bele és mi nem az idejükbe.Tudod mindig a másik munkája könnyebb és a másik munkáját mindenki jobban tudná csinálni.Nagyon sok dolgot csinálnak így is amit mondjuk anyukának kellene...
2 különböző bölcsődében dolgoztam, 2 különböző megyében. MINDEGYIK bölcsiben kimosták a gyerekek kakis, pisis, kajás cuccait. Nem értem az előző hozzászólókat, akik azt írják, a gondozónőnek ez nem dolga. Minden csoportban volt egy zsák, amibe összegyűjöttük a kicsik szennyesét. Másnapra az alkalmazott géppel kimosta, majd, ha megszáradt, visszahozta. A kisebb foltokat kimostuk, a gyerekek összehányt, stb. ruháit mi magunk beáztattuk.
Egy kisgyermeknevelő.
2 bölcsődében is dolgoztam, ez nem elég meggyőző? :)
Utolsó, nem jól tudod, nemcsak a bölcsis ruhákat mossák ki.
Mostunk már ki összehányt, leevett ruhát, dörzsölgettük a gyerekek kakis bugyiját, hogy jöjjön ki belőle.
Aki nem dolgozott bölcsődében, az ne írkáljon hülyeséget, és föleg ne pontozzon le senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!