Mit szólnál, ha a bölcsised lecserélt felsőjét vastagon rászáradt főzelékestül vagy bugyiját vastagon rászáradt kakival kapnád vissza?
hazaviszem beáztatom és kimosom
és nem akadok ki ezen ....
hmmm nem tudom hány gyerek jut egy gondozóra de tuti több mint neked otthon
szal hidd el elég sok a gondjuk ezen felül is !
A kakin fintorognék, mert az elég undi.
De amúgy meg fognám, beáztatnám és kimosnám egy szó nélkül. Nem várnám el, h X gyerek mellett még ruhákat is mossanak.
nekem az nem tetszene, hogy míg a gyerekkem kéne foglalkozni, addig a gyerekek ruháit lötykölnék ki. na meg vízesen nem is szívesen hoznám haza a ruhákat.
a kakis bugyit én eleve a kukába dobom, a főzelék meg kijön mosógépben is, nem kell beáztatni hozzá ha leeszi magát a gyerek
Egy bolcsis gondozonak nem az a dolga, hogy a gyerekek ruhait mossa, vagy aztassa.Ennyi erovel mar az osszes gyerek valtoruhajat moshatna hasznalat utan.Sot ha vasalna is az megjobb lenne nem?Az eszem megall...
Engem inkabb az zavarna, hogy ha ezt megis megteszi, addig ki felugyel a gyerekekre.Masreszt vizesen sem kellemesebb hazavinni a ruhat mint budosen, beaztatni pedig otthon is ugyan annyi idobe telik, max tovabb hagyod a vizben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!