Felháborító! Kibontottam egy teljesen új csomag pelenkát, és olyan, mintha kosz, vagy rászáradt vér lenne rajta (csak egyen láttam). Kívülről van rajta. Felhasználnátok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 10:14
1/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy festék vagy a csomagolás ragasztója?
Én megkérdezném a gyártót mailben, hogy mi az, van-e lehetőség cserélni.
2/10 anonim válasza:
egy darab még nem a világ vége!ha úgy gondolod akkor dobd ki!
3/10 A kérdező kommentje:
Dm-es Babylove pelenka. Eddig ilyen gond nem volt, pedig a 11 hónap alatt már párat elhasználtunk. Ezt ugye gépek csomagolják? Tehát elvileg emberkék nem fogdossák össze amit a baba alá rakok...?
2013. márc. 19. 10:18
4/10 anonim válasza:
Persze, gépek :) Kézzel nem is lehetne úgy belezsúfolni szerintem. Írj a dm-nek egy e-mailt, hogy akkor ez most micsoda, mert nem szívesen tennéd a gyereked alá (finoman fogalmazva).
1.
6/10 anonim válasza:
Vidd vissza a boltba és kérdezd meg. Én ezt tenném.
8/10 anonim válasza:
Vidd vissza blokkal együtt és kérj egy új csomagot.
9/10 anonim válasza:
A csomagoló anyagot is tartsd meg, mert azon van a gyártási dátum, és kérhetik azt is. A csomagolással, blokkal együtt vidd vissza nyugodtan, és reklamáld meg.
10/10 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen anyámasszonykatonája! :) véres a pelenka? blokk, a csomag pelus és irány a bolt, de ezt gondolom nélkülünk is meg tudnád oldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!