Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Én vagyok tényleg túlzottan...

Én vagyok tényleg túlzottan allergiás a böcsiben való etetésre?

Figyelt kérdés
A kislányom csoportjában a bölcsiben van pár Anyuka aki rendszeresen eteti a gyereket az öltözőben. Át sincs öltözve a gyerek, de már a kezében a Kindertojás vagy a Kinder Pingui. Amivel nincs gondom kapjon a gyereke, akár nevelési célzattal is, engem érdekel ki hogy nevel, de annyit kértem, hogy ne a bölcsiben, hanem amikor már kimentek. Szerintem nem illik ilyet csinálni. De valóban semmi közöm ki mivel nevel. De én nem étellel szoktam, nem jutalmazom a gyereket csokival, sem édességgel. Olyan rossz, hogy engem kér számon a gyerekem, hogy uzsonna után miért nem viszek neki nasit. Hát, mert nem, amúgy eszébe nem jutott korábban csak amióta látja, hogy más is kap. Nem éhes, mert meg sem eszi, ha viszek neki kiflit, mert kínomban már vittem. Másoknál ez hogy működik? Tényleg én vagyok aki túl sokat kért?
2015. febr. 9. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a házirendben is szerepel, hogy nem szabad. Nem a nasiról van szó, hanem az öltözőben evésről (még kiflit sem). A szülőin is elmondták, hogy nem lehet. Gondljatok bele, van egy gyerek mondjuk akinek nagyon szegények a szülei, évente egyszer ha kap egy kakaóscsigát. Mások meg minden reggel kakaóscsigát majszolva menek be, vagy mennek haza. :(
2015. febr. 10. 13:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Félreértettetek, viszek én is neki, csak éppen nem mindennap nasit. Kap kiflit mindennap, azt mindig viszek, ha mégis éhes lenne legyen neki valami. Néha van túró rudi, Zizi, meg kap sokszor müzli szeletet, PEZ-t is. Házi sütiket főleg, csokit azt otthon, mert tiszta csoki lesz utána. De mindezeket nem valamiért kapja, nem jutalomként, hanem evés után, nem azzal lakik jól. Nem kell sajnálni azért őket, mert két lányom van, és tényleg nem esznek sok édességet, de még így is többet mint kellene nekik. Nekem csak azzal van gondom, hogy néhányan miért etetik a másik gyerek előtt tele a saját gyereket csokival meg egyebekkel. Az enyém is nyilván akkor megkívánja, de én szeretem neki a rendes étkezés után adni, vagy legalább egyen valami sósat előtt. Nem lenne gondom, ha ez csak alkalmi szinten menne, de tényleg mindennap megy a műsor. Arról nem is beszélve, hogy a lányom magától simán felöltözik, de ha csokiműsor van akkor leshetem, hogy öltözzön. A kisfiú aki kapja a csokikat jutalomból, mert bent maradt a bölcsiben, meg nem is öltözött még fel egyedül szerintem soha, de még a szülei is csak fél óra szintidővel bírják öltöztetni. Nem az én dolgom ki mit visz, de az igen, hogy engem zavar, hogy ott adják oda az enyém előtt, és a saját gyerekemmel utána nekem kell elbírni, hogy ugyan már nem a csokit kellene kieső szemekkel nézni. Azért szerintem igenis túlzás napi szinten csokival etetni a gyereket. Heti 2-3szor elég az édesség. Ez az én véleményem. Olyat is láttam már, hogy gyerek befalja a csokit majd kapott még egy csomag pez-t na itt azért dobtam már egy hátast:))))
2015. febr. 11. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
A mi csoportunban van egy kisfiù akinek a szülei külön kaját viaznek. Reggelit, ebèdet, uzsit, mindent. Elèggè kiakadtam mikor megtudtam. Kisfiam mondta itthon mikor Danett pudingot wvett, hogy a kisfiù is ilyet evett, de az a saját pudingja, ő nem ehet ilyet. Szegèny többi gyerek csak csorgatja a nyálát. Azt hittem vmi allergiája van a kisfiùnak, de csak szimplán nem szereti a bölcsis kaját. Az enyèm sem eszik meg mindent, de ezèrt nem viszek neki külön kaját, majd eszik itthon, èhen halni nem fog, ha egy evès kimarad. Jövő hèten lesz szülői.
2015. febr. 11. 09:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó. Nálunk is van egy ilyen kisfiú. Gluténérzékeny. Anyukája csomagolja a napi kaját neki. Én erre nem akadok ki, mást nem tud tenni. Sőt, néha sajnálom a gyereket, ha ovis rendezvényeken ott a süti, neki meg külön mondják, hogy melyikből ehet. Ha ez az ok, akkor ezt kénytelen vagy tudomásul venni.
2015. febr. 11. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen írta a 13-as, hogy nem ételallergiás az a kisfiú, csak nem szereti a bölcsis kaját. Figyelmes olvasás...
2015. febr. 11. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Oks, igazad van.

Szokott menni :)

2015. febr. 11. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
:)
2015. febr. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!