Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Én vagyok tényleg túlzottan...

Én vagyok tényleg túlzottan allergiás a böcsiben való etetésre?

Figyelt kérdés
A kislányom csoportjában a bölcsiben van pár Anyuka aki rendszeresen eteti a gyereket az öltözőben. Át sincs öltözve a gyerek, de már a kezében a Kindertojás vagy a Kinder Pingui. Amivel nincs gondom kapjon a gyereke, akár nevelési célzattal is, engem érdekel ki hogy nevel, de annyit kértem, hogy ne a bölcsiben, hanem amikor már kimentek. Szerintem nem illik ilyet csinálni. De valóban semmi közöm ki mivel nevel. De én nem étellel szoktam, nem jutalmazom a gyereket csokival, sem édességgel. Olyan rossz, hogy engem kér számon a gyerekem, hogy uzsonna után miért nem viszek neki nasit. Hát, mert nem, amúgy eszébe nem jutott korábban csak amióta látja, hogy más is kap. Nem éhes, mert meg sem eszi, ha viszek neki kiflit, mert kínomban már vittem. Másoknál ez hogy működik? Tényleg én vagyok aki túl sokat kért?
2015. febr. 9. 14:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Szegény gyerek. Amúgy nálunk az oviban nem lehet bent enni, csak ha már kiértünk. Én nem szoktam nasit vinni nekik, csak ha még van dolgom és megyünk máshova is. Bár azt írod, nem érdekel, mégis fel vagy háborodva. Most egy nagy háborút kezdtél el itt, majd jönnek a nasi pártik és "az édességet gyereknek soha" pártik. Bár, tényleg sajnálom a gyereked, ha soha nem kap ilyeneket. Ha egy héten 1-2-szer vinnél a gyereknek, akkor mi baja lenne? Meg kell rá tanítani, hogy nincs minden nap nasi, csak néha. Amúgy a gyerekek nem hülyék, tudják, hogy a kifli nem Kinder tojás.
2015. febr. 9. 14:44
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Ennek én sem örülnék. Az én fiam csanába jár, ilyet még sosem láttam. Én viszem neki a kedvenc kisautóját illetve a slusszkulcsát (egy kulcstartó, ami világít), mert azt kéri, de enni nem adtam még soha (eszembe sem jutott).
2015. febr. 9. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
2. vagyok. Ja és egyáltalán nem vagyok nasi ellenes, kap az enyém is, de nem más gyerekek előtt, hanem otthon. Szerintem a Kérdezőnek ezzel van baja, nem magával a nasival.
2015. febr. 9. 14:46
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Bele kell törődni, az, hogy ők mit csinálnak, az ő dolguk. Neked semmi közöd hozzá.
2015. febr. 9. 14:49
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez az egész nasi-dolog nehéz helyzet, én is ellene vagyok, a játszón is vannak olyan gyerekek, akiknek folyton a szájába tömköd valamit az anyuka. Én sem akarom hozzászoktatni a lányomat a folytonos evéshez. Mindent kap, nasit is, csokit is, de csak kaja után.
2015. febr. 9. 16:00
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Én sem vagyok az a nagy nasis anyuka, de ellene sem vagyok

De a gyerekeknek biztos jól esne, örülne ha mennél érte és kapna mondjuk egy Kinder csokit az kicsi, de finom. Mondjuk 1 héten 1x. Biztos boldog lenne tőle :)

2015. febr. 9. 16:08
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Így, hogy mástól ötletet kap, úgy nehéz. Lehet, h néha vinnék neki valamit, amit szeret. Esetleg nem csokit, hanem házi kekszet pl.

Az én hajam attól áll égnek, amikor van egy 40 perces gyerekprogram délután 5-kor és heti nasikészlettel felszerelkezve megérkeznek az anyukák, mert hátha éhen/szomjan akarna halni a gyerek ennyi idő alatt.

2015. febr. 9. 16:39
 8/17 anonim ***** válasza:
45%

Én meg arra vagyok kiakadva, hogy a boltban fizetés előtt az eladótérben ettetik az emberek gyerekeket, mert nem bírják kivárni míg kifizetik(jó esetben a végén kifizetik). Én meg magyarázkodhatok a lányomnak, hogy ő miért nem ehet a boltban.

Amugy én az oviba csak inni valót viszek. Viszont mikor haza érünk mindig kap vagy joghurtot, vagy pudingot

2015. febr. 9. 19:52
 9/17 anonim ***** válasza:
24%
ha nem érdekel akkor minek pufogsz ? ha érdel sem tehetsz semmit nem a te dolgod azt visz mindenki a gyerekének amit akar az az ő dolguk ne szólj bele .
2015. febr. 9. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a napközibe pár anyuka így jön a 8 éves gyerekért. Csoki, cukor, keksz, tic-tac stb. Minden áldott nap. A gyerekek már az anyjuk zsebében turkálnak, alig beér az udvarra...
2015. febr. 9. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!