Én nem akartalak bántani, csak nekem természetes volt (azért nem is írtam oda), hogy nem melegítőben viszem be a fiam (elég hideg is lenne ebben az időben), hanem utcai ruhában. Meg az is, hogy amiben egész nap csúszik mászik, abban nem viszem az utcára. Nálunk mindenki így csinálja, de persze ahány ház annyi szokás, mind jó :)
2015. jan. 15. 12:46
12/21 anonim válasza:
Az én fiam body-ban, pólóban és mackógatyában van. Igazából adnék rá harisnyát, de az nálunk tilos, úgyhogy zokni van a lábán. Most gondolkodom leggings-en macinaci helyett.
2015. jan. 15. 13:11
13/21 anonim válasza:
11-es...végül is igaz, ez még nem jutott eszembe. Nálunk még sosem láttam, hogy érkezéskor bárki is teljesen átöltöztette volna a gyereket.
Nekem az a gond, hogy reggel én kocsival megyek a munkába, így őt is én viszem. 2 perc alatt vagyunk a bölcsinél, felesleges lenne kétszer öltöztetni. Végül is elvihetném melegítőben, és délután adnék rá mást, amikor megyünk el.
2015. jan. 15. 13:16
14/21 anonim válasza:
11-es vagyok. Én is kocsival viszem, de a kocsi nagyon hideg reggel, mert sajnos nem garázsban áll, így egy szál melegítőben nem merem beültetni. Olyan volt már, hogy hazafelé nem öltöztettem ha jobb idő volt és nem mentünk sehová, mert amúgy én is a hátam közepére kívánom a reggeli-délutáni öltöztetést:) Nálunk én még a harisnya-rövidnadrág kombinációt látom, de őszintén megmondom, hogy nekem ez nagyon nem tetszik egy fiún, így inkább öltöztetek.
2015. jan. 15. 13:21
15/21 anonim válasza:
3as válaszolo vagyok. Igazabol nekem sem tetszik a harisnya+rovidnadrag kombinacio, de nalunk igy "kell" oltoztetni, ugyanis ha kimennek az udvarra, akkor a neveloknek igy konnyebb, csak rovidnaci le, harisnyara a kinti nadrag fel. Nekik nagyon maceras a melegito le, harisnya es kinti nadrag fel, vissza pedig forditva. Nekem van idom es turelmrem atoltoztetni, de nekik igy kenyelmesebb,es egyszerubb, en erre tekintettel vagyok ezert oltoztetem igy a fiam. Azert varom mar, hogy vege legyen mar a harisnyas idoszaknak, es lehet bent egy szal sima melegitoben.
2015. jan. 15. 19:31
16/21 anonim válasza:
Szerencsére mi garázsból indulunk, szóval ez nem gond a nadrág miatt. Én is inkább azon szoktam izgulni, hogy felöltöztetik-e rendesen, amikor kimennek, mert bentre viszont egy nadrágnál többet nem akarok ráadni.
Én is gondolkoztam már ezen a harisnya+rövid nadrág kombón, de nálunk még nem láttam senkin. Harisnyában szoktak lenni bent, de az én fiam olyan kis vékony, hogy hülyén néz ki benne (tudom, nem ez a lényeg, de engem zavar).
2015. jan. 15. 20:31
17/21 anonim válasza:
én részben pont ezért használok neki "cicanacit", na jó: fiúlegginst. másrészt meg azért, mert azt könnyebben kezeli mint a harisnyát, egyedül is fel-le tudja húzni pl ha wc-zni megy.
2015. jan. 15. 21:03
18/21 anonim válasza:
Csoportszobában mackó, body, póló (még pelusos, azért van rajta body).
Ha kimennek, akkor van kinti gatyája.
2015. jan. 17. 14:04
19/21 anonim válasza:
Nálunk direkt kérték, hogy ne adjunk rá farmert. Szóval szintén melegítőnaci és body (melege van mindig), esetleg egy vékony hosszú ujjú póló még rá.
2015. jan. 17. 21:49
20/21 anonim válasza:
A teli idoszakban miutan megerkeztunk a bolcsibe, csak harisnyaba hagyom. Van egy rovidujju body meg egy hosszu ujju polo rajta. Farmer szerintem kenyelmetlen a jatszashoz, foleg ha az ido miatt bent kell lenniuk egesz nap. Tavasszal meg melegito nadragba van bent is es kint is. Ha ragaszkodsz a farmerhez, viheted abban is, de javasolnam a jatszashoz atcserelni melegitore.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!