Mit csinálnak egy 2 éves gyerekkel a bölcsiben, ha még a játékon kívül nem nagyon érdekli semmi?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 14:24
1/11 anonim válasza:
Tudományos előadásokat tartanak neki.....Szerinted?!?!?
2/11 anonim válasza:
nálunk tornáznak sétálnak, néha rajzolnak vagy készítenek valami kis meglepetést. mondókáznak stb. de ha egy gyerek csak játszani szeretne akkor csak játszik. nem erőltetenek senkire semmit, legalábbis nálunk így van.
3/11 A kérdező kommentje:
Éppen ez a baj, hogy raeroltetnek mindent es nem akarja csinálni.
2015. jan. 6. 14:33
4/11 A kérdező kommentje:
Azért is tettem fel a kérdést, mert attól félek kidobjak, vagy mit tudom én, mert egesz nap csak játszana. Nem akar festeni, csak rajzolni például.
2015. jan. 6. 14:36
5/11 anonim válasza:
beszélj akkor a gondozokkal, vagy az intézményvezetővel.én most fogok beszélni a vezetővel mert az egyik dajka egész nap fekszik a gyereeknek kihelyezett kanapén, állandóan kávézik, és telefonál. és már nekem nem is köszön. úgyhogy betelt a pohár.
ráadásul mivel engem nem szeret a gyerekemen vezeti le..
6/11 anonim válasza:
nem dobják ki mert bölcsiben semmi sem kötelező ha nem akar szinezni akkor nem kell szineznie ,akkor csak játszhat .
7/11 Józan Paraszt válasza:
Mit keres egyáltalán bölcsiben?Az anyja nevelje 3 éves koráig ne idegenek.
8/11 anonim válasza:
" Mit keres egyáltalán bölcsiben?Az anyja nevelje 3 éves koráig ne idegenek."
Azért van aki ezt a luxust nem engedheti meg.
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves Józan Paraszt. Ha jozan ésszel gondolkodnal, tudnad, hogy dolgozni is kell a vilagon. Örülök, hogy neked nincs ilyen problémád.
2015. jan. 12. 11:35
10/11 anonim válasza:
Kedves #8 válaszoló!
Ha ennyi esze van egy "anyának", hogy szerinte az baj, ha éppen a gyerek nem szeret festeni, csak rajzolni, akkor én inkább azt kívánom neki, hogy más nevelje! Valami értelmesebb lény !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!