Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Milyen ruhában legyen a...

Milyen ruhában legyen a bölcsiben?

Figyelt kérdés

annyit mondtak, hogy amit gondolunk.

de mégis, farmer, mackó, jogging, harisnya szoknyával-ruhával?

1,5 lesz, mikor kezdi a bölcsit és majd a nyáron szertném apránként megvenni, ami kell.

abba öltöztetik át a sétára, amiben viszem reggel, vagy a sétára is valami nyűhetőt vigyek pluszba?

2013. jún. 24. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindig rettentő meleg volt a bölcsiben . Szerintem az a legpraktikusabb a hűvösebb időben, hogyha a kinti meleg nadrágot rá tudják húzni a bentire pl lánykánál legginsre/harisnyára, fiúknál harisnyára/vékony mackónacira(fiam és lányom is van, a fiam nagyon izzadékony, ő akkor is egyszál pólóban+rövidgatyában csatakosra izzadt odabent, mikor a többi gyerek a csoportban trikó+póló+hosszú ujjú pólóban+hosszú tréningnaciban volt ).

a farmer szerintem túl merev, kényelmesebb nekik a tréningnadrág, plusz kevésbé is sajnálom, ha elszakad stb, ezért én nem nagyon hordtam őket farmerben bölcsibe.

nálunk udvarozás volt és nagy ritkán séta, de olyankor abban sétáltak amiben amúgy udvaron lettek volna.

én általában abban a cipőben vittem reggel amiben aztán udvarozhatott is, meg utána abban mentünk játszóra úgyis...

benti lábbelinek én tépőzáras, bokafogós szandit javaslok, de azt ráérsz megvenni kezdés előtt, mert addig sokat nőhet a lába, vagy éppenséggel jó lehet még rá amit a nyáron hordott... ki tudja, a lábméretet én valahogy sose tudom előre kiszámítani :)

nálunk nagyon jó gondinénik voltak, nyáron napkrémme, télen szél ellen kenték őket állandóan, figyeltek a napkalapra/fülmelegítős sapkákra, kendőre a nyakon, tényleg egy rossza szavam sem lehet rájuk de pl a szomszéd csoportban örökké sapka nélkül nyitott kabátban cidriztek a kölkök, szóval van ilyen is-olyan is.

2013. jún. 24. 17:07
 2/3 A kérdező kommentje:

hű köszi ez hasznos volt!

akkor beszerzek pár leggingset, arra meg bővebb farit vagy buggyosabb kertészgatyát húzok majd ahogy hül az idő, addig meg kertészruhát.

Az én kislányom is izzadós, de a sapi mindig kell rá, mert állandóan csatak a feje :)

azt hiszem októbertől a ruhákat inkább hanyagolom, bentre a leggingshez jók lesznek a tunikák, az alá meg hőmérséklettől függően body.

hm, benti cipő, ezt még kitalálom hol vegyek, egyelőre kaptunk egy pediped pöttyös kis cipőt, de kintre az szerintem túl szép, talán bentinek jó, bár 18-24 hó van ráírva, szóval az majd sokára kerü sorra.

2013. jún. 24. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Farmer nadrág ,leggins,ruha harisnyával.kadigán ,jó idöben aba van bent is amibe reggel elindultunk,télen át öltöztetem de akor is polo legging van rajta .
2013. jún. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!