Milyen benti cipője van bölcsis gyerekednek?
Januárban kezdi a bölcsit a lányom,de elfelejtettem megkérdezni,hogy milyen benti cipő kell és most vennék neki egyet.A tiétek mit hord bent?Esetleg link is jöhet!
Köszönöm!
Egy ilyen Asso szandálja van, de most már ki kell cserélnünk, mert kinőtte.
Nekem a lányomnak bedőlt a bokája így emeltebb, bokát fogó és a belső sarkat emelő szandit kapott. (mivel ebben volt a legtöbbet ilyet csináltattunk neki nem kinti cipőt). Amikor már nem lehetett csináltatni, akkor megvettük a siesta szandált, ott is fontos volt, hogy magasabb legyen a boka résznél és jól tartson!
Szamos, tépőz
ras bőr szandi, sarokemelős.
Köszönöm a válaszokat!
Lányom nyáron ASSO és D.D.Step szandált hordott,akkor olyan jó lesz bentre is,igaz?Csak most veszek újat,mert azokat már kinőtte.
Nekünk ilyen van. Tartja a bokáját, és nagyon könnyű le-fel venni. A gumi a talpán picit lyukacsos, így nem is izzad bele. Szerintem nagyon praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!