Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Tényleg 36ezer Ft/hó egy...

Tényleg 36ezer Ft/hó egy állami bölcsi?

Figyelt kérdés
És még egy csomó mindent vinni kell? Tisztasági dolgok, pelus..stb???

2014. nov. 28. 23:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mivel első gyerek és nem voltam/vagyok tisztába ezekkel a dolgokkal igen is sokkolt. Azért akar visszamenni az ember dolgozni,h pénze legyen, de ha 40ezer egy hóra a bölcsi, az elég nagy szívás. A 25ezer Ft-os gyesért meg nem hiszem,h sokmindenki a tűzhelynél marad, kedves válaszoló...
2014. nov. 29. 09:46
 12/16 adriennjeni ***** válasza:
Nálunk is a jövedelem alapján számítják ki, de mi a 400 forintos gondozási kategóriába sorolódtunk+ 305Ft az étkezés. Olyan 15000 körül lesz szerintem nekünk is a havi. Mi most kezdtük. :) Minél több a család jövedelme, annál többet fizetsz. A 36 ezret én sokallom, ahhoz már nagyon sokat kell keresni....
2014. nov. 30. 07:10
 13/16 adriennjeni ***** válasza:
Ja, és Nekünk be kellett vinni pelust, szalvétát, papírzsepit, előkét, textil pelust. És nekünk is be van osztva a gyümölcs vitel.
2014. nov. 30. 07:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia, mi Budapesten, Káposztásmegyeren lakunk, és az alábbiak szerint alakul a gondozási díj az állami bölcsikben:

[link]

Ezen felül + 475/ nap az étel, és ezen felül vinni kell pelenkát, törlőkendőt, zsebkendőt és szemeteszsákot havonta. Tehát a legtöbb havi kiadás egy 22 munkanapos hónapban 21450 + a tisztasági csomag.

2014. dec. 1. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Van még sószoba, ami 200ft/hó, és akárhányszor lehet használni, + gyümölcsöt nem kell vinni, és van bölcsis ruha, azon is lehet spórolni (főleg most, amikor nem kell plusz egy overált venni a bölcsibe).
2014. dec. 1. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk napi 420 Ft, ez fedezi a kaját (havonta kb. 9000 Ft). Ezen kívül mindent vinni kell, pelus, popsitörlő, törölköző, ágynemű + huzat, váltóruha, zsepi, szalvéta, wc papír (akkor is ha még nem szobatiszta). Ezen kívül még hetente elvárják, hogy rágcsálnivalót (kekszet, ropit), ásványvizet, szörpöt, rostost, gyümölcsöt vigyünk. Ha összeszámolnám, akkor lehet tényleg kijönne 36 ezerre egy hónapra.
2014. dec. 3. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!