Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hülyének néz a gondozónő, meg...

Hülyének néz a gondozónő, meg ki is használ?

Figyelt kérdés

megvolt a 22 honapos kisfiamnak a beszoktatása, utána 1 hónapig nem ment be a bölcsibe mert minden héten volt betegsége.

Nem is keresett a gondozohölgy telon, hogy mikor hogy jövünk, hogy jol van e a gyerek. Amikor meg bementem a bölcsibe valamiért, akkor megkérdeztem, és azt mondta, hogy nem kötelességem felhívni telefonon, nem vagyunk mi barátnők! Persze ez igaz, de gondoltam hogy kedvességből érdeklődik majd a gyerek felől. Ebből is látszik hogy ő nála ez szimpátia alapján működik. De olyan stílusban mondta, hogy lessokoltam és nem álltam ki magamért, gyerek miatt, mert ha valamit vissza pofázok nehogy a gyerek rovására menjen rá.Nem szimpatizál velem a gondozonő, ő 27 éves, nagyon olyan nagyhangú szerintem kissé nagyképű. Lehet hogy már az elején hülyének nézett, mert nem pofáztam vissza neki, és össze vissza fog fingatni? De gyereket nagyon sajnálom ez miatt, mi tévő legyek? pofázzak vissza és hiába előttem jópofzik közben meg megfélmlíti vagy abszolut szarik a gyerekemre.vagy ha nem pofázom vissza akkor hülyit majd engem? akkor talán a gyerekre nézve vane gy esély hogy kissé jobban foglalkozik vele és nem szarik rá. segítsetek kérlek

2014. nov. 21. 13:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban számon kérted tőle, hogy miért nem érdeklődött az otthon lévő gyereked után, akkor egyszerű a válasz: igen, hülyének nézett.

Azt én sem értem, hogy miben használt volna ki. Értelmes emberek meg nem "pofáznak vissza", hanem felfogják, ha nincs igazuk.

2014. nov. 21. 19:38
 22/31 anonim ***** válasza:
2014. nov. 21. 20:29
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ugyanaz a kérdező.

Szegény gondozónő, nem lennék a helyében.

2014. nov. 21. 21:22
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tuti, hogy ugyan az.

Kérdező, hagyd már békén azt a szerencsétlen gondozónőt, kérlek!!!!!!! :)

2014. nov. 21. 23:23
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem is jelentkezik azota sem a kerdezo. Biztos itt is mindenki hulye! Ennyire nagy arc h mge ide se mer visszapofazni. :-)
2014. nov. 22. 05:34
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
mia csudának keresett volna téged telefonon ,pont forditva kell csinálni te szolsz be telefonon ,személyesen hogy nem megy a gyerek,óviban is igy megy .
2014. nov. 22. 07:19
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te vagy nagyképű és beképzelt és a stilusodból itélve nem csodálom, hogy a gondozónő nem szimpatizál veled és én is úgy gondolom, hogy írtál már ide. Te vagy az aki simán letegezte a gnőt, mert "úgy illik".Itt szerintem veled sem szimpatizálna senki, ha a gnő helyében lenne. Arra sem vetted a fáradtságot, hogy egyáltalán utánna nézz a házirendnek, abban elég jól megfogalmazzák a tennivalódat betegség esetén. Miért legyen hozzád olyan szinten kedves a gnő, hogy telefonáljon neked? Majd pont téged fog kihasználni, kinek képzeled magad? Vidd máshova a gyerekedet, de ilyen stilussal ami neked van ugyanezt fogod kapni.
2014. nov. 22. 08:55
 28/31 anonim ***** válasza:
77%

Úristen... komolyan létezik ilyen szemét gondozónő, aki nem érdeklődik betegség esetén a gyerek holléte felől????

Szerintem azonnal vedd fel a kapcsolatot a bölcsőde vezetővel, mert ez így nem állapot, hogy nem végzi jól a munkáját és szarik a gyerekedre! Mi történhet, amikor kettesben vannak a bölcsiben? Akkor is ennyire érdekelheti a gyereked?

:DDDDDDDDDDDDDD

2014. nov. 22. 12:09
 29/31 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen választ vártál ugye? :DDDD
2014. nov. 22. 12:09
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Ez legyen a legnagyobb problémád!

Szerintem egyetlen bölcsiben sincs olyan, hogy egy egész hétig teljes legyen a létszám, mindig vannak beteg gyerekek. Nem szoktak hívogatni senkit érdeklődés céljából. Olyan többször előfordult már, hogy a beteg kisgyerek kórházba került, akkor szép gesztus volt a gondozótól, hogy érdeklődött. De ilyet nem kell elvárni tőlük. És lehet, hogy nem is gondozónő a "nagyhangú, kissé nagyképű", hanem...

2014. nov. 27. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!