Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hülyének néz a gondozónő, meg...

Hülyének néz a gondozónő, meg ki is használ?

Figyelt kérdés

megvolt a 22 honapos kisfiamnak a beszoktatása, utána 1 hónapig nem ment be a bölcsibe mert minden héten volt betegsége.

Nem is keresett a gondozohölgy telon, hogy mikor hogy jövünk, hogy jol van e a gyerek. Amikor meg bementem a bölcsibe valamiért, akkor megkérdeztem, és azt mondta, hogy nem kötelességem felhívni telefonon, nem vagyunk mi barátnők! Persze ez igaz, de gondoltam hogy kedvességből érdeklődik majd a gyerek felől. Ebből is látszik hogy ő nála ez szimpátia alapján működik. De olyan stílusban mondta, hogy lessokoltam és nem álltam ki magamért, gyerek miatt, mert ha valamit vissza pofázok nehogy a gyerek rovására menjen rá.Nem szimpatizál velem a gondozonő, ő 27 éves, nagyon olyan nagyhangú szerintem kissé nagyképű. Lehet hogy már az elején hülyének nézett, mert nem pofáztam vissza neki, és össze vissza fog fingatni? De gyereket nagyon sajnálom ez miatt, mi tévő legyek? pofázzak vissza és hiába előttem jópofzik közben meg megfélmlíti vagy abszolut szarik a gyerekemre.vagy ha nem pofázom vissza akkor hülyit majd engem? akkor talán a gyerekre nézve vane gy esély hogy kissé jobban foglalkozik vele és nem szarik rá. segítsetek kérlek

2014. nov. 21. 13:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én oviban dolgozom, de ez az az eset, amire azt mondom, több probléma van a szülővel, mint bármelyik gyerekkel! Veled én se szimpatizálnék, de a gyerek nem tehet róla, hogy ilyen anyja van, és akár hiszed akár nem mindegyik gyerekkel egyformán sokat foglalkozom. Soha nem tettem a h..e szülő miatt kivételt!
2014. nov. 21. 14:12
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly?

Minden nap hiányzik 2-3 gyerek. Mindegyik miatt telefonálgasson? Ha így lenne, akkor meg azért írnál ki kérdést, hogy a gondozónő egész nap a telefonon lóg, nem foglalkozik a gyerekemmel.

De amúgyis ki fizetné? Vagy netán te állod a telefonszámláját hogy hívjon minden szülőt?

Te fel szoktad hívni kedvességből, hogy hogy van, ha hiányzik valamelyik nap? Meg szoktad kérdezni, hogy hogy van, ha esetleg megfázott?

És igaza van, gondozónő nem barátkozni jár oda, hanem dolgozni, nem lesztek barátnők. Majd a barátait megismeri máshol a szabad idejében. Ha összebarátkozna egy szülővel, azért is egyből írnál, h csak xy-al foglalkozik, mert az anyja a barátnője, a te gyerekedet meg hanyagolja.

Amúgy szülőnek illene szólni egy hosszabb hiányzás esetén és akkor, ha már felhívtad biztos rákérdeznének hogy van a gyerek. Oviban meg suliban papírt is kell vinned, meg kaját lemondani stb... szóval készülj h neked kell intézkedni majd nem a gondozónőnek gondolatolvasni h mikor beteg a gyerek.

2014. nov. 21. 14:14
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajod van???
2014. nov. 21. 14:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

nagyon kitekert a logikád... beteg volt a fiad (te hívtad őket, h szólj?) és szerinted a bölcsiből kellett volna aggódó telefonokat kapnod (szerintem nem: ők akkor foglalkoznak a kisfiaddal, amikor ott van. ha beteg és otthon van, az a te reszortod, nem az övék). ez aztán annyira megragadt benned, h az első személyes találkozáskor kérdőre is vontad! meghallgattam volna azt a beszélgetést, azért. ez nagyon furcsa, ne csodáld, ha ilyen választ kaptál tőle...

milyen visszabeszélés, meg ha nem teszed, akkor téged hülyít, meg bosszút áll a gyereken. a nem háborús helyzet, h a fiad bölcsibe megy, miért így fogod fel...?!

2014. nov. 21. 14:19
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

huh, nem vagy egyszerű :) vagy is inkább túl egyszerű vagy :D

miért hívna fel? neked kellene, megtetted? betelefonáltál, hogy ez és ez van a gyerekeddel és ettől eddig nem viszed?

és miben használ ki? és mi köze ennek ahhoz, hogy hány éves? nagyon ráérsz :)

2014. nov. 21. 14:42
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ezt az egészet?!!! A stílusod hát... nekem se lenne szimpi... Neked kéne a gyerekkel foglalkozni mikor otthon beteg, nem neki!!

Kicsit GONDOLKOZZ!!!!!!!

2014. nov. 21. 14:51
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudna "megfingatni" úgy mégis?
2014. nov. 21. 15:37
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellett volna érdeklődnie? Semmi köze hozzá, hogy a gyerek miért van otthon. na meg miért használna ki? Nagyon el lehetsz szállva magadtól. Még egy magán bölcsiben sem hívják fel a z embert, hogy hogy van a beteg gyerek.
2014. nov. 21. 18:34
 19/31 anonim ***** válasza:
63%
ha velem ilyen stilusba 'pofaztal" volna en nem hogy kiosztottalak volna te kaptal volna olyat falastol estel volna ki az ajton az biztos mekkora egy tahoo vagy te kerdezo pff amugy meg nem kotelesege az ovononek teged felhivni erdeklodni mivan a gyerekeddel neked kell oket felhivni hogy nem viszed idiotaa!!!
2014. nov. 21. 18:34
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

A gondozónak nem kell téged felhívni, hogy mi van a gyerekeddel. Az óvónő sem fog felhívni, előre szólok.

NEKED KELL JELEZNI!

Én is furán néznék anyukára, aki számonkérné rajtam, hogy miért nem hívom fel a gyereke miatt. Ne haragudj, de erre sem az ovis, sem a bölcsis dolgozóknak nincs se idejük, se kapacitásuk, se pénzük.

-egy ovis dolgozó

2014. nov. 21. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!